Nem értem, egyik orvos ezt mondja a másik azt! Mit csináljak?
előző: a pulzusa volt 124!
kérdező: sztem a nőgyógyászod lenne a kompetens dokid, hiszen ő ismeri a terhességi anamézised. ha kész a vérképed, meg az EKG-d, akkor őt keresd fel
Én még csak a 2. trimesztert kezdtem, de most állandó frászban vagyok, ha orvoshoz kell mennem. Egyikőjük sem akart igazán foglalkozni a problémáddal. A háziorvos azt "mondja", nem nőgyógyász, a nőgyógyász azt mondja, nem belgyógyász... stb. Ez egy ördögi kör. A háziorvos a diagnosztikai adatok alapján úgyis belgyógyászként fog többnyire gondolkodni és tenni, jobb esetben teendő esetén egy nőgyógyásszal konzultálni. Dunavarsányban van háziorvos, aki ráadásul szülész-nőgyógyász is. Főnyeremény.
Végezzék el a vizsgálatokat, de soha ne hagyj ki nőgyógyászt, ha kell a 3.-at. És fordítva.
Szia! Nekem terhesen 200 felett volt a szívverésem,intenzív osztály lett a vége.
Szerencsére a babának semmi baja nem lett tőle.
Azóta 2* katéterezték a szívem,most már jó.
A két katéterezés között lett meg a két fiam,mindkettővel volt szapora szívverésem,de már nem olyan vészes.
Szóval nőgyógyász+kardiológus együtt az ideális ilyen esetben.
Köszönöm a válaszokat! Az EKG-t megcsinálta a házi doki, nem talált rajta a szaporaságon kívül semmit...holnap megyek vérvételre.
Kedves utolsó válaszoló..neked mi okozta ezt a nagyon magas értéket? Voltak tüneteid..nyilván igen, de mik? Örülök azért, hogy a végére minden rendben volt :)
Szia!
Én vagyok az utolsó.
Kiderült,hogy valami vezetési zavar volt a szivembe,volt egy felesleges ideg,ami aztán ritmuszavart okozott.
Ezt katéterezésnél elektromosan átégették ,azóta rendben van.
Remélem nálad nem ilyesmi van.
Jobbulást,és könnyű szülést neked!
Ja,igen.
Tünetként a szapora szívverés mellé megfájdult a fejem,gyengeség,ha hosszabb ideig tartott,elkezdett zsibbadni a bal oldalam,nehezebben kaptam levegőt.
Elég sokáig tartott,míg rájöttek mi a baj,13 éves voltam,mikor először jött elő,és csak 21 évesen(terhesen)
vették komolyan.
Rendszerint nem is tudtam a dokinak "megmutatni",mert pont ott és akkor nem volt bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!