39 hetes vagyok és még nincs előtejem. A védőnő szerint nehezen tudok majd szopizatni. Az a baj, hogy még csak nem is érzem, hogy meg lenne duzzadva a mellem vagy ilyesmi. Ezek szerint nem lesz tejem?
Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 21:23
11/13 anonim válasza:
29 hónapos koráig szoptattam a lányom, 17 hónapos koráig mást szinte el sem fogatott.
Előzmények: nem volt előtejem, 75A-ról indultam, anyukám nem tudott szoptatni, nem szedtem/ittam semmi serkentőt.
A szülés utáni 3. napon indult be, de onnantól kezdve nem győztem fejni. Úgyhogy ne idegeskedj, gondolj arra, hogy menni fog, és ha esetleg mégsem, attól még nagyon jó anyuka leszel!
12/13 anonim válasza:
Honan veszi a védőnőd hogy nem tudsz majd szoptatni?Nem mindenkinek folyik a melléből a tej szülés előtt nekem sem volt semmi a mellem a szülés után durrant be és van tej dögivel.Ne aggódj biztos lesz tejed mindenkinek van csak ne hanyagold el a melled fejjél stb.Ja meg igyál sokat.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2008. dec. 22. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!