Orgazmus után miért fáj a hasam?
Figyelt kérdés
34 hetes vagyok,és mostanában amikor együtt vagyunk a férjemmel,orgazmus után fáj ill. szúr lent a hasam.
Az orvosom 2 hete azt mondta,hogy nagyon lent van a baba,elöbb várható,mint a kiírt időpont.
Lehet valami baj,ha még szexelünk?Árthat ez a babának?Ezért fáj a hasam utána?
2008. jan. 2. 14:08
1/3 anonim válasza:
Ártani nem hiszem hogy ártasz, biztosan vigyáztok ti is, és nem vagytok durvák. De azért gondolj bele, hogy már hamarosan szülni fogsz, pláne a baba is lent van, vagyis a méhszájad is közelebb került a "kijárathoz", és feszül, nyúlik folyamtosan, ahogy a kicsi is fészkelődik. Ti pedig a szexel ellentétesen hattok rá, kívülről "nyomjátok", így természetes, hogy előfordulnak alhasi fájdalmak. Ha a doki azt mondja, mehet még a szex, akkor ne aggódj, ő ismerheti leghitelesebben a méhed és méhszájad állapotát.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én is az utolsó pillanatig szexeltem, és ilyen korosan mint te nekem is keményedett a hasam. Természetes ilyen korú várandóságnál. Nem árt a babának, viszont megindulhat a szülés. Én akkor hagytam abba párommal a szexet, 38 hetesen amikor keményedett már a hasam nagyon a szex után. Kellemetlen volt ezért.
3/3 anonim válasza:
De fontos lehet szerintem az is, hogy csak zárt méhszájnál szabad a sex...
És valóban néha be indíthatja a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!