Orgazmus után nagyon bekeményedett a hasam, lehet ebből baj? SOS
ma reggel együtt voltunk a párommal, és miután megtörténtek dolgok olyan kőkemény lett a hasam, nagyon megilyedtem.Jövő héten megyek dokihoz, akkor majd tőle is megkérdezem, de hátha van itt valki akinek volt már ilyen.
25h kismami
Normális, nekem sokszor volt. :o)
Néha kellemetlenül, néha meg "csak úgy".
Orgazmuskor összehúzódik a méh.
Ha fájni nem fáj, akkor semmi gond!
Ha görcsölsz is tőle, akkor meg kell kérdezni az orvost, hogy mennyire ajánlott a nemi élet a továbbiakban.
2 gyerekes anyuka
Szia! mindenkinek ilyen szokott lenni a hasa az orgazmus után, legalábbis a többségnek igen :) ha nem okozott fájdalmat-görcsöt és viszonylag hamar elmúlt, akkor ne aggódj, ez a méhed teljesen normális reakciója az orgazmusra, mindig ilyen lesz most már, persze nyugodtan kérdezd meg a dokidat is.
19h km
Én már akció előtt bevettem a mgb6-ot :)
Vérzés görcs nincs, akkor minden ok!
Nekem egészen este 10től hajnali 3ig keményedett non stop. Magneb6-okat kapkodtam be. Amíg nincs vérzés, valószínűleg nincs baj, de jobb ha megkérdezed a dokidat, mert nekem (bár én már a 36. héten vagyok) azt mondta, hogy ha kibírom, akkor már ne "gyúrjak" az orgazmusra. :/
Vigyázz Magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!