Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy kifolyik a kúp...

Normális, hogy kifolyik a kúp (vagyis gondolom csak egy része) miután beteszem?

Figyelt kérdés

35+5 hetes vagyok, betadine kúpot kell használnom.Este beteszem, igyekszem elég mélyre dugni, de kénytelen vagyok egy betétet is betenni, mert annyi folyik az utána következő pár órában.Igazából azt nem tudom, hogy csak a kúp folyik-e, vagy tisztít, és ezzel más is kijön-e....

ez normális?

2010. szept. 22. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
nem értem azt a 35+5-öt...:S elmagyaráznád?
2010. szept. 22. 11:09
 2/8 A kérdező kommentje:
35 hetes és 5 napos várandós vagyok.Lehet nem ebbe a kategóriába kellett volna feltennem a kérdést, csak ahogy keresgéltem a korábbi kérdések között láttam, hogy más kismama is használt betadine kúpot.
2010. szept. 22. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is kellett használni, és igen kifolyik...én egyből lefekszem utána és reggelig fel sem kelek, ennek ellenére még reggel is kifolyik. Viszont a panaszomat elmulasztotta, szóval normális, hogy egy része kijön.

Előzőnek 35 hetes és 5 napos a kérdező, csak így is szokták rövidíteni.

38 hetes kismama

2010. szept. 22. 11:18
 4/8 A kérdező kommentje:

nekem még éjjel kifolyik, ezért tettem be betétet, viszont reggel már nincs semmi...de akkor normális, huh, oké, köszi:)Reméltem, hogy azért így is ki tudja fejteni a hatását, nem folyik ki "dolgavégezetlenül":)

és amúgy Te mikor használtad, hány hetesen?mind a 14-et elhasználtad egyszerre?

2010. szept. 22. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
32 hetes voltam, és az egészet fel kellett használnom.
2010. szept. 22. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Én feltettem a kúpot és egy tampont, mikor így voltam, mert ha éjjel ki kellett mennem, folyt ki az egész. Úgy legalább jobban bíztam benne, hogy kifejti a hatását:)
2010. szept. 22. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Bár én mást használtam, de nekem is több darabos volt, de végül csak 6 napig kellett használnom, mert a doki visszarendelt, megnézett és szerencsére hamar elmúlt a bajom.

Amúgy ezek ilyen folydogálós cuccok. Zavaró, hogy kifolyik, de szerintem is természetes.

2010. szept. 22. 11:48
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. szept. 22. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!