Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tesztek a jobb emésztésért?

Mit tesztek a jobb emésztésért?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van már ebből a terhességből. Az első 13 hétben olyan rosszul voltam, hogy ránézni se tudtam semmire. Mostmár ennék, de ha nem annyit eszek mint egy óvodás, akkor lubickol a nyelőcsövemben az étel fel és le egész nap, ami a legrosszabb, hogy olyan lassan emészt a gyomrom hogy az már nevetséges, és akkor mondja mindenki hogy igyál sokat…. Na ja, ha meg ráiszom egy kis vizet savval együtt gurgulázok a félig emésztett étellel. Kezd mostmár nagyon elegem lenni. Van valakinek valami bevált módszere? Valami jó emésztést segítő gyógyszer esetleg?
2022. júl. 23. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
A savra nekem a Gaviscon vált be. Az emésztés meg lassul terhesen, hogy minél több tápanyag tudjon felszívodni, ami tényleg szívás...én is egyre rosszabbul viselem.
2022. júl. 23. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Savra nekem a Ludea vált be. Receptköteles gyógyszer. Egyébként annyi magnéziumot kellett szednem, hogy annak ellenére, hogy vas tablettát is szedtem, nem volt gond az emésztésemmel 😅
2022. júl. 23. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Savra elvileg a salvus víz is jó.

És tudom hogy most nagyon meleg van, de a napi torna, séta is segíti az emésztést. Egyébként nekem a kezdeti émelygestől is az vált be, hogy többször ettem keveset, a jóízű nagy zabálásom elmaradtak

2022. júl. 23. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Többször eszek keveset.
2022. júl. 24. 07:41
 5/5 anonim ***** válasza:

A savra nekem is a már más által is említett Ludea vált be, már terhesség előtt is szedtem, mert időnként akkor is megszenvedtem a savval.

Emésztésre nekem egyelőre nem vált be tartósan semmi.

2022. júl. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!