Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mennyit ártottam?

Szerintetek mennyit ártottam?

Figyelt kérdés
Elmentem egy szabadtéri buliba (kerti parti) 16 hetes terhesen, ahol volt aki hagyományos cigarettát szívott, volt aki Elf bar-t és volt aki IQOS-t. Igyekeztem nem olyan ember melle állni vagy ülni, aki cigizett bármilyen formában, de sajnos a szél folyamatosan fordult és sokszor éreztem cigiszagot, vagy az Elf bar jellegzetes szagát. 1 óra után eljöttem, nem bírtam tovább. Borzasztó lelkiismeretfurdalásom van, hogy önző módon viselkedtem. Az érdekelne elsősorban, hogy tudom, hogy a passzív dohányzás is káros, kerülök is mindent, de ha a szél cigifüstöt visz felém, az is ugyanolyan ártalmas?

2022. júl. 23. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Kicsit túlaggódod.
2022. júl. 23. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Ennyire ne aggódj. Ennyi erővel az utcára se kéne kimennünk.
2022. júl. 23. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Káros, de nem egy alkalommal azért 😂 Nincs miért aggódnod.
2022. júl. 23. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Semennyit. Városban élsz? 10 percet az utcán a forgalom mellett sétálni sokkal károsabb.
2022. júl. 23. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen egyetértek a 4essel.

Olvastam ,kèrlek ne kérdezd már hol. Budapesten élni ,olyan mintha napi 5 cigarettát elszivnál 1 nap.

Hogy igaz vagy sem. Nem tudom. De én abszolút elhiszem!

Brutál a levegő minősége.

De a kérdésedre válaszom. Túl aggódod. Semmi bajod nem lesz. Illetve a magzatnak.

2022. júl. 23. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,én is olvastam amit irtál

Kérdező,ha már most ilyenért aggódsz,mi lesz veled késöbb? Nem bántásképp irom

Nyugi

2 kislány anyukája

2022. júl. 24. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Edesem. Mas anyukak igy szivjak sorba, cigi, elf, iquos. ....
2022. aug. 4. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!