3 Hetes kismama vagyok.2 nap múlva lesz a lakodalmam. Fogyaszthatok még alkoholt?
Nyugodtan megihatsz egy kis bort, semmi baja nem lesz a babának. Az első hónapban történtek nem igazán befolyásolják. Nem értem azokat akik minden dologban már a vetélést látják. Én is tettem már itt fel kérdést, amit meg is bántam, mert mindenki egyből a vetéléssel jött. Ennyi erővel semmit nem lehetne csinálni. És még felelőtlennek is állítanak be amiért ilyesmi egyáltalán megfordult a fejedben.
És gratulálok az esküvőhöz is és a babához is. :)
Figyi már, írtam korábban is, amikor elmarad a mesi, 4 hetes vagy, ergo ha mint írtad, már nem jött meg, akkor az már minimum 4 hetes terhesség, aznap, amikorra nem várod, töltöd a 4 hetet, tehát ahány napja késik, 4 hét + annyi napos vagy, 7 napnál nyilván 5 hét + 0 nap...stb...
Nem értem, miért olyan fontos a borivás, kinek mi a fontos, nem hiszem, hogy vetélést kell mögé látni, de az alkohol szigorúan tilos, ez olyan, mint a cigi... vagy egyesek szerint abból sem árt 1-2 szál?...
Utcsó!
Szerintünk sem biztosan és mindenképp baja lesz, de ha van egy csepp kockázat is, mi a fenéért kell kockáztatni?
Annyira fontos bort inni...? Már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!