Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, nektek is vannak...

Kismamák, nektek is vannak rémálmaitok a születendő Babóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mind a Babával álmodok, de csak rosszakat :(

Az elején azt álmodtam mindig, hogy elvetélek, mostmár azt álmodom, hogy picike a súlya(1400 g), megszülöm császárral(a metszés a köldököm mellett van), és a legrosszabb, hogy nem engedik, hogy lássam. Mind készültem menni hozzá a korházba, de szüleim se, párom se, testvérem se engedték, hogy elmenjek hozzá... Biciklivel elszöktem, és eltévedtem :((

Mondtam, hogy hozzanak róla fényképet, és nem hoztak... Ki voltam készülve, úgy aggódtam érte.

Volt már, hogy azt álmodtam, hogy olyanokat mondtam, hogy nem bánnám, ha meghalna :((

Annyira rossz ilyeneket álmodni! Lelkiismeret-furdallásom van, hogy hogy mondhattam ilyet, még akkor is, ha csak álom...

Másnak is vannak rossz álmai? Jelenthet valami rosszat ez a sok kellemetlen álom? :-S

Úgy félek, hogy baj lesz :(

28 hetes vagyok.

2010. szept. 22. 08:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Én is szoktam rosszat álmodni a kisfiamról,de csak nagyon ritkán.

Az utolsó pl az volt,hogy hazahoztuk a kórházból,megetettem és csak később jutott eszembe,hogy nem büfiztettem meg.Rohantam be hozzá,de semmi baja nem volt.Én nem szoktam ezekkel az álmokkal foglalkozni.Hidd el semmi jelentőségük nincs,aggódunk a piciért és ennyi.

Minden jót nektek!

22hkm

2010. szept. 22. 08:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne aggodj, nekem is szoktak remalmaim lenni...illetve foleg az elso babammal voltak...a mostanival csak azt almodom, hogy megcsal elhagy megalaz a ferjem...es ilyenkor amikor felebredek meg ebren is olyan merges vagyok ra...pedig o semmit nem tesz ellenem...sot :) segit mindenben...es amikor elmeselem neki, mindig azt mondja viccesen, hogy hormon bajos vagyok...:) ami igaz is. tombolnak ilyenkor a hormonok bennunk...szoval probalj meg megnyugodni, es koncentralj a picikedre
2010. szept. 22. 09:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Jaj, ne is mond, nem vagy egyedül:(

Éppen ma álmodtam borzasztó rosszat, álmomban egy iskolában jártam és egy tanteremben elöntött a vér és kipottyant belőlem valami, ami utólag tudatosult bennem, hogy a kislányom volt:( Reggel azzal ébredtem, hogy azonnal hívnom kell az orvost, mert elvetéltem:( Aztán a pocakomhoz nyúltam és láttam, hogy még megvan és nem történt semmi baj:)

borzasztóak ezek az álmok,nagyon kikészítik az embert, szerencsére nem olyan gyakoriak nálam.

Boldog babavárást

21 hetes pocis

2010. szept. 22. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem voltak rémálmaim a gyerekkel kapcsolatban, viszont minden reggel arra a gondolatra ébredtem, hogy meghalok szülés közben és a gyereket nem nevelhetem fel és az anyós teszi rá a koszos kis mancsát, meg az egész kennelemet elaltatja a férjem vagy a rokonok elveszik a vagyont a gyerekemtől és beadják egy árvaházba. Nálam ezek a gondolatok inkább éber állapotban jöttek elő, nem álom volt. És a félelmeimnek részben van valós alapjuk is.

Nekem elég furcsák a te álmaid, nem tudom, mit mondana rá egy pszichológus. "a nem bánnám, hogyha meghalna" mondat furcsa számomra. Talán el kellene menned pszichológushoz kb. 5-7 ezer ft/h egy foglalkozás.

2010. szept. 22. 09:07
 5/10 anonim ***** válasza:

én most a napokban álmodtam, hogy iszonyatosan vérezni kezdek, de szerencsére semmi. elég ijesztő volt.

14+5 hetes

2010. szept. 22. 09:58
 6/10 A kérdező kommentje:

Jajj, akkor nem vagyok egyedül ezekkel a rémálmokkal... Kicsit megnyugtató, ám nagyon sajnálom, hogy veletek is előfordúlnak ilyenek...

Szőrnyűnek érzem magam ezért a kijelentésért... Nem tudom, hogy van-e valami alapja... Talán lehet, de soha nem szeretném ezt! Félek, hogy Isten majd megbüntet ezért, és elveszi tőlem...

2010. szept. 22. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne aggodj, biztos hogy hormonalis! En is 22 hetes vagyok, de amiket mar osszealmodtam, komolyan mondom... Volt olyan hogy annyira szornyu volt az almom hogy egesz nap siros kedvem volt miatta.

Szerintem azet vannak ezek az almaink mert aggodunk, felunk az ismeretlentol. Azt hogy halna meg, biztos hogy csak azert almodtad mert rettegsz tole hogy baj lesz.

Ne aggodj, en mindig mondom magamnak hogy minden ok lesz, nem lesz semmi baj.

2010. szept. 22. 11:11
 8/10 A kérdező kommentje:

Én is ezzel nyugtatom magam... Bennem tombolnak a hormonok, biztos tényleg közrejátszanak...

A doki eltiltott a szeretkezéstől, ha épp nem a Babámmal álmodok, akkor a párommal amint szeretkezünk... Emiatt éjjel van, hogy orgazmusom van... Félek is, mert hogy méhösszehúzódás... Tiszta stresszesek az éjjeleim... Ezek a hormonok :)

2010. szept. 22. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már. Azt álmodtam, h hívott a védőnő és azt mondta, h megjött vmi eredmény és lilliputi lesz a gyerek.... :) de nem foglalkozom vele. csak álom volt.
2010. szept. 23. 19:51
 10/10 anonim válasza:
Ne legyen lelkiismeret furdalásod.az ember nem tehet az álmairól.én is kitörőlnék néhány rossz álmot ha tudnék.
2010. szept. 27. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!