Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki multinál/SSC-ben dolgozik,...

Aki multinál/SSC-ben dolgozik, az mit mond, ha rákérdeznek a foglalkozásra? Azt hiszem a kiskönyvben is van ilyen rész, de szerintem pl a védőnőnek fogalma sincs, hogy mi az az R2R accountant.

Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Én team leader vagyok, így azt írtam be. De mivel senkit sem érdekel igazán, mi van oda írva, illetve millió és egy olyan pozíció van, amiről az emberek többsége azt se tudja, eszik vagy isszák, szerintem egészen nyugodtan írd hogy R2R accountat. Max ha proaktiv a védőnő, megkérdezi, mit csinálsz tulajdonképpen.

De ez tényleg nem lényeges.

2022. júl. 20. 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Én a végzettségemet mondtam (gazdaságinformatikus), mert amikor azt próbáltam elmondani, hogy ténylegesen mit csinálok, akkor azt nagyon nem értették.
2022. júl. 20. 21:42
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
A végzettségemet mondtam, tanár. A céget külön kellett mondani. Így nincs félreértés.
2022. júl. 20. 21:43
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem írd be nyugodtan azt,ami a munkaköri leírásodban szereplő megnevezés.A cégben is így vagy nyílvántartva.Bár nem hiszem,hogy rákeresnek.Ha megkérdezik,max egyszerűen körülírod,hogy mit csinálsz.Engem sosem kérdezgettek,bár nekem egyértelműbb (minőségbiztosítási mérnök vagyok).
2022. júl. 20. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Na akkor most elmesélem, hogy volt a jegyesoktatásunkon, egy öreg pappal.

-Maga mivel foglalkozik?

-Repülőjegyeket foglalok.

-És maga?

-Hát... Program coordinator.

-Az mi? Azt mondja, mivel dolgozik, mi kell ahhoz? Kalapács?

-Izé... Autó meg számítógép...

-De mivel foglalkozik a cég?

-Sportszerekkel kereskedik.

-Na végre! Akkor mind a ketten eladók!

16 éve ezen röhögünk a férjemmel. :)))

2022. júl. 20. 22:04
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Miért kell túlragozni?

Könyvelő.

2022. júl. 20. 22:10
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

Én lelkesen bemondtam, hogy 2nd level network technician :D De szerintem ügyfélszolgálatos vagy valami hasonló lett beírva.

@5, ez jóóó :D

2022. júl. 20. 22:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Én operatív vezető vagyok, a munkaszerződésben viszont asszisztens a munkakör szóval azt mondtam.. 😂
2022. júl. 20. 23:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket csak ilyen statisztikai vackokhoz használják szerintem, meg az a lényeg, hogy pl szellemi vagy fizikai munka. Pl ha vegyész lennél, kerülhetnél kapcsolatba olyan anyaggal, ami veszélyes. Amúgy nem izgat senkit.
2022. júl. 20. 23:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért neki kellene tudni, hogy mi a R2R accountant?

Neked kellene ismerni magyarul a munkaköröd nevét.

3, csakhogy a végzettség és a munkakör nem azonos. Keresőképtekenséget a munkakör ismeretében lehet és kell elbírálni.

2022. júl. 21. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!