Kis kitüremkedés a koldokom mellett, ami orrfújásnál, köhögésnél fájdalmas? Köldöksérv lehet?
Lehet!
Ha legközelebb orvoshoz mész, okvetlen mutasd meg neki!
#1 vagyok.
Nekem lágyéksérvem volt, de a tünetek nagyon ismerősek, sajnos.
Ennek más megoldása nincs, csak a műtét.
Arról viszont fogalmam sincs, mit lehet tenni, ha sérv és terhesség egyidejűleg van. Fogalmam sincs, terhesen műtenek-e sérvet, vagy mi lenne itt a legjobb.
Amit a cipekedésről írtál (kisgyerek, sokszor babakocsistul), az elég rosszul hangzik ebben a helyzetben. Nekem is vannak gyerekeim, tudom, sokszor nem lehet megoldani másképp, de a sérvednek (mert 90%, hogy az) nagyon nem tesz jót ez a cipekedés.
Lehet, mutasd meg dokinak.
A cipelést meg hanyagold. Nekem gerincsérvem volt és csak a magasföldszinttől van liftünk, így mindig megkértem a gyereket, hogy szálljon ki, felvittem a kocsit, aztán őt lépcsőfordulónként... Ha meg elaludt, hát volt olyan, hogy ott álltam a kapuban... (olykor hál'Istennek jött egy segítőkész szomszéd). Kádba, etetőszékbe is a gyerek mászott be sámliról, hogy fogtam a kezét. Bevásárlás meg csak házhozszállítva ajtóig. Szóval meg lehet oldani azért kreatívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!