4 hete szültem. Mi lehet a kitüremkedés a hüvelyemnél?
Valami véres cafat is távozott.
Létezik, hogy leereszkedett a méhem? Csak műtéttel oldható meg?
Szerintem csak a szűzhártyád maradványai. De két hét múlva úgyis mész a dokihoz, majd ő tájékoztat :)
Ne aggódj, a "rendeltetésszerű használat" során majd távozik ;)
4 hét nagyon kevés, hónapok kellenek a teljes regenerálódásához, úgyhogy egyelőre ne ijedj meg, alkatfüggő, ki milyen gyorsan tér vissza az eredeti formájához.
A kitüremkedés lehet a mellső, vagy hátsó hüvelyfalad, ami megereszkedhetett a szülés során, ennek a visszahúzódását, a hüvelyed erősítését tornával tudod segíteni, amit trénertől tudsz megtanulni. Hamarosan itt a hathetes vizsgálat, ott a dokit fogja mondani, hogy kórosan süllyedt-e a méhed, ha igen, léteznek méhmegtartó, felfüggesztő műtétek, de idáig azért kevesen jutnak el. Torna elsősorban, de a legtöbb nőnek torna nélkül is vígan visszaáll minden az eredeti helyzetbe, csak idő kell hozzá. Szóval bármit is látsz most, az átmeneti, ne aggódj.
Köszi a válaszokat.
Az egyébként normális, hogy még mindig vérezgetek?
Az is tény, hogy próbálom azt az izmot a hüvely körül mozgatni, de valahogy mintha hiányozna maga az izomból. Nem tudom olyan erősen megmozdítani, mint a szülés előtt. Lehet valami baja lett annak is? A kakit sem tudom "elvágni". Nem tudom mozgatni ott sem.
Ja én végbélig szakadtam szét, hülye vagyok ez lehet az ok, de néztem, hogy szépen összefort mindenhol, nem is látszik, hogy volt ott valami. Csak a kitüremkedést látom.
Pisit, kakit sem tudom tartogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!