Kedves kismamák! Ki, hogy bírja ezt a meleget?
Van étvágyatok?
Én 7 hetes vagyok, de annyira nincs étvágyam és csak a ventilátor. ❤️
8+6 hetes vagyok. A meleget jóformán meg sem érzem, mert magasan van a testhőm a terhesség miatt.
Az émelygés, ami jobban zavar, de épp ebben a pár órában van nyugtom tőle, délután 3 körül újrakezdődik.
Ventillátort nem használok. A cicáim is könnyen megfáznak, én sem akarok betaknyosodni. 🙂
Klímával. Munkában, itthon, kocsiban is van, ezeken kívül ilyen aszfaltolvasztó hőségben én csak boltba megyek 1 héten egyszer (ott is van klíma). Mozogni hajnalban a kutyával jó másfél órát, 5 és 7 között.
Étvágyam alapon sokkal kisebb nyáron, de ez terhességtől függetlenül is így volt és lesz mindig.
18 hetes vagyok, csak bent tudok meglenni, és 5 után kint a medencében.
A terhesség alatt rosszul viselem a meleget, amúgy nincs bajom vele.
A hasam kicsit többet keményedik, de veszek be magnéziumot és jobb lesz.
Alig eszek egész nap valamit.
38+4 🤣🤣 alig tudok mozogni akkora a hasam xd 7 hét…
5# jol mondod😁
24 hetes vagyok ma. Most jobban viselem mint múlt hónap végén azt a kánikulát. Bár akkor még dolgoztam, július 1-től táppenzen vagyok.
De a meleget kezdem megszokni.
Első gyermekem augusztus végi, bár akkor nem volt ennyire meleg. De én is volt, hogy keveset tudtam enni. Attól még szépen fejlődött.
Múlt héten is 5 napig szinte alig ettem, aztán pénteken meg egész nap éhen akartam halni és reggeltől estig ettem😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!