Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orak ota nem mozog a babam baj?

Orak ota nem mozog a babam baj?

Figyelt kérdés
24 hetes vagyok es kb 1 honapja minden nap rengeteget erzem mozogni a kicsit. Most 5 korul ereztem utoljara azota semmk. Ilyen tenyleg kb a 19-20.het ota nem volt. Gond lehet?
2022. júl. 19. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet alszik. Szoktak.

Sajnos ilyennel nem fognak felvenni téged a kórházba vizsgálatra, főleg ebben az egészségügyi helyzetben. Amíg nincs görcs vagy vérzés, addig haza küldenek valószínű.

Szerintem várj még vagy egyél valami cukros dolgot, attól szoktak felélénkülni. Próbálj ki valami más pózt, oldalt fekvés aztán csere másik oldalra. Stb.

2022. júl. 19. 22:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Mar fekudtem mindenhogy, cukrosat nem mehetek mert gdm-es vagyok de probalkoztam mar mindennel sztem amit lehet. Delutan 5ota nem erzem…. Ennyi nem aludhat. Legalabbis nem szokott
2022. júl. 19. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Megnyugtatásul megpróbálhatod a 104-et telefonon, 0-24-es ha szerencséd van meg fognak hallani és mondanak rá valamit. Az is lehet hogy nem egyedi eset és azt mondják menj be.
2022. júl. 19. 22:19
 4/9 A kérdező kommentje:

De nem ez a lenyeg, sztem itt nalunk tok jofejek a korhazban, voltam mar bent ugyeleten az elozo terhessebemnel is es most is sokkal csekelyebb problemakkal sose kuldtek el

Csak mielott megint bemegyek vmi lehet h tok bagatell dologgal kivamcsi lennek itteni tapasztalatokra h ez elofordulhat e volt e mar masnak is ilyen?

2022. júl. 19. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgyse nyugszol meg amíg nem mész be. Ha meg tök jófejek, akkor mi lehet a baj? inkább menj feleslegen, ne a tapasztalatokra hallgass, attól még neked lehet tök más oka.
2022. júl. 19. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Nincs szivhang figyelőd, amivel ilyenkor tudsz picit hallgatózni ? Megnyugtatna :) jön a meleg front, nagyon érzik , az én kisfiam is lustàbb ilyenkor

29hkm

2022. júl. 19. 22:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Jé rugott egyet😂 panik roham lefujva😂
2022. júl. 19. 22:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Szuper :):)
2022. júl. 19. 22:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy minden oké :) Ilyenkor még nagy a helyük, és azt szokták mondani, hogy 12 órán belül, kell, hogy megmoccanjon, akkor nincs gond, természetesen, ha aggódsz mindig jobb egy potya út... Én mondjuk pont ezért használtam szívhang hallgatót, minden reggel csekkoltam fél percre, mert nagyon kis nyugis baba volt, sajnos nem tapasztaltam meg azt, hogy hűűű mekkorát rúg vagy rosszul fekszik :D Engem megnyugtatott, hogy legalább hallom. (bezzeg születése óta aktív gyermek, mondhatnánk azt is, hogy túl aktív... szerintem kialudta magát odabent XD)

További jó egészséget és majd könnyű szülést kívánok :)

2022. júl. 20. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!