Orak ota nem mozog a babam baj?

Lehet alszik. Szoktak.
Sajnos ilyennel nem fognak felvenni téged a kórházba vizsgálatra, főleg ebben az egészségügyi helyzetben. Amíg nincs görcs vagy vérzés, addig haza küldenek valószínű.
Szerintem várj még vagy egyél valami cukros dolgot, attól szoktak felélénkülni. Próbálj ki valami más pózt, oldalt fekvés aztán csere másik oldalra. Stb.

De nem ez a lenyeg, sztem itt nalunk tok jofejek a korhazban, voltam mar bent ugyeleten az elozo terhessebemnel is es most is sokkal csekelyebb problemakkal sose kuldtek el
Csak mielott megint bemegyek vmi lehet h tok bagatell dologgal kivamcsi lennek itteni tapasztalatokra h ez elofordulhat e volt e mar masnak is ilyen?

Nincs szivhang figyelőd, amivel ilyenkor tudsz picit hallgatózni ? Megnyugtatna :) jön a meleg front, nagyon érzik , az én kisfiam is lustàbb ilyenkor
29hkm

Örülök, hogy minden oké :) Ilyenkor még nagy a helyük, és azt szokták mondani, hogy 12 órán belül, kell, hogy megmoccanjon, akkor nincs gond, természetesen, ha aggódsz mindig jobb egy potya út... Én mondjuk pont ezért használtam szívhang hallgatót, minden reggel csekkoltam fél percre, mert nagyon kis nyugis baba volt, sajnos nem tapasztaltam meg azt, hogy hűűű mekkorát rúg vagy rosszul fekszik :D Engem megnyugtatott, hogy legalább hallom. (bezzeg születése óta aktív gyermek, mondhatnánk azt is, hogy túl aktív... szerintem kialudta magát odabent XD)
További jó egészséget és majd könnyű szülést kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!