15 hétben éreztem először hogy mozog a babám(2.baba)Lehetséges hogy nincs semmi baj de 2 napja egyáltalán nem érzek semmi mozgást??(16 hét) Nyugtassatok meg!!
Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 13:53
1/7 anonim 

válasza:

Ebben a korban meg nekem is volt h napokig nem ereztem es full beparaztam de ilyenkor meg annyira picike h rengeteg helye van. Nyugi:) en olyan 19.hettol kezdtem el minden nap erezni
2/7 anonim 

válasza:

Ilyenkor még messze nem kell minden nap érezni, mert rengeteg helye van odabent. Próbáltad, hogy lefekszel hanyatt vagy a bal oldaladra kicsit hosszabb időre? Már ha van időd a másik gyerkőc mellett :) Én mondjuk nem bírnám ki, hogy ne nézessem meg UH-val ilyen esetben, szóval ezért tartottam inkább otthon szívhang figyelőt.
3/7 A kérdező kommentje:
Mikor altatom a nagyobbat, átlag 20-30 percet mindig nyugalomban vagyunk de nem indul be, édességre sem!!
Nem akarom túlaggódni sem, mert tudom még kicsi nem érezhetem mindig!! Pénteken lesz dokim ha nem lesz változás elmegyek!!
2022. júl. 19. 14:04
4/7 anonim 

válasza:

Hat en 15 hetesen tuti mennek azert orvoshoz mert nem erzem minden nap, kicsit nevetseges ha belegondolsz… hidd el teljesen normalis, velem is igy volt. En a 20.hettol erzem minden nap
6/7 anonim 

válasza:

Nincs esetleg szivhang figyelőd? Picit ráhallgatnál, hallod a kicsi szívdobogást és megnyugszol :)
7/7 anonim 

válasza:

Nekem is a második babám, en 17 hetes vagyok es mivel “tudtam” emlékezetből, h kb mit “kell” érezni a mozgasnal, ezért jo par hete éreztem a kis buborekokat es apró mozgásokat. En is megijedtem, mert elég beteg lettem es az alatt alábbhagyott az erzes. Amikor mentem az orvosomhoz a múlt heten, akkor megkérdeztem es azt mondta, h azert nem erzem, mert most pl eléggé fent fekszik a baba, szóval ez is lehet egy ok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!