Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A korhazban nem feltetek...

A korhazban nem feltetek elaludni az újszülött kisbaba mellett?

Figyelt kérdés
Otthon van légzésfigyelő, a ferjem is rá rá nez majd.. De itt meg eléggé frusztrált vagyok emiatt
2022. júl. 17. 17:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem lehet bevinni veletek a tiéteket?
2022. júl. 17. 17:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahol én szültem kis "bevásárlókocsikban" voltak a babák, és mindegyik alatt volt légzésfigyelő.

Azt meg is tiltották, hogy az ágyban velünk aludjanak

2022. júl. 17. 17:42
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
3 gyerek 0 légzésfigyelő 🤷‍♀️
2022. júl. 17. 17:57
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ne izgulj ennyire emiatt.Hacsak nem volt valami probléma a babával,akkor nem hinném,hogy gond lesz a légzésével.Én személy szerint a kórházban nem gondoltam ilyesmire,mondjuk aludni sem nagyon tudtam a 6 ágyas szobában,mert nagy volt mindig a jövés-menés,ott nem volt légzésfigyelő.Itthon azért mi is bekapcsoltuk.
2022. júl. 17. 18:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Azokra a rövid időkre, amíg aludni lehetett, nem. A 3 ágyas szobában is úgyis sír valamelyik baba, vagy telefont kap a kismama, vagy jön egy nővér. Nálam mellettem aludtak a kórházban.
2022. júl. 17. 18:08
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Épp benn vagyok a pénteken született kislányommal. Első éjjel nem tudtam aludni, folyton azt lestem, hogy lélegzik-e. Tegnap egy nővérke javasolta, hogy tegyem magam mellé, és úgy szoptassak, végül egész éjjelre ott is maradt :D mindketten nagyon jól aludtunk, bár eleinte féltem, hogy ráfekszem, de úgy tűnik felesleges az aggódás. Otthon lesz légzésfigyelő, de nem tudom mennyire lesz használatban.
2022. júl. 17. 18:18
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én örültem, ha aludni tudtam nem pedig ordított...
2022. júl. 17. 18:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk alapból minden baba alatt légzésfigyelő van a kórházban.
2022. júl. 17. 19:57
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk is van légzésfigyelő minden baba alatt. Ha valaki maga mellé veszi az ágyba, azért szólnak.
2022. júl. 17. 21:01
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem volt légzésfigyelő,de nem féltem aludni.
2022. júl. 18. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!