Nagyon kicsi a babam, ha 37. hetesen 2400 gramm? BPD:92 FL:64, milyenek ezek az ertekek?
na és te mekkora vagy?
ebböl a végére kb 3 kg lesz hanem több.az meg pont jó.
Majd megnöl idekint :)
Én örülnék is neki ha nem lenne nekem 3 kg több.
27hetes km
Az én kislányom 37 hét 2 napra megszületett: 2550 g-mal és 48 cm-rel, a második kislányom 37 hét 4 napra 2750 g-mal 48 cm-rel. MIndketten óriási fekete hajjal, egészségesen, éretten, jól ettek, mintha időre jöttek volna.
Tévhit, hogy a baba minél nagyobb legyen! VErseny lett már ez is? Minden valamire való szakkönyv azt írja, hogy az ideális születési súly a 2500-3500 g közötti súly. TEhát valahol a világ menetét tükrözi a mostanában született sok "óriásbabus" 4000-5000 g-mal. Természetesen az ő anyukájuk sem tehet róla, mint ahogy én sem a parányi babáimról, de nem kell a gyereknek óriásnak lenni. Egy éves koráig egyébként verseny lesz a tanácsadóban is, hogy kinek nagyobb a gyereke, aztán pedig azon fognak cs..getni, hogy hogyan fogyaszd le, mert kövér.
Az egészsés a legfontosabb, ha az megvan, ne foglalkozz a súllyal. Nagyon jó egészséget, könnyű szülést kívánok!!
Szia!Ne izgulj,nem pontosak ezek a mérések.
Szülés elötti napon a kisfiam becsült súlya 3218 gramm volt,majd másnap megszületett 4100 grammal.Majdnem 1 kg-ot tévedtek.Legalább könnyebben megszülöd,kisfiam inditott szülés volt,kevesebb ,mint 3 óra alatt lett meg,de azt a 3 órát nem kivánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!