Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon kicsi a babam, ha 37....

Nagyon kicsi a babam, ha 37. hetesen 2400 gramm? BPD:92 FL:64, milyenek ezek az ertekek?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kivancsi,kerlek ne linkeljetek ismerem a magzat mereteirol szolo oldalakat.Koszonom!
2010. szept. 21. 18:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

na és te mekkora vagy?

ebböl a végére kb 3 kg lesz hanem több.az meg pont jó.

Majd megnöl idekint :)

Én örülnék is neki ha nem lenne nekem 3 kg több.

27hetes km

2010. szept. 21. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell idegeskedned.A húgomnak a 36 hetes UH-n kissebbnek mérték,mint a 32 hetesen. És az egyik barátnőmnek 3 kg-ra mondták a szülésnél és mikor megszületett kiderült, hogy 4kg 97dkg.Szóval nyugi!
2010. szept. 21. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 37 hét 2 napra megszületett: 2550 g-mal és 48 cm-rel, a második kislányom 37 hét 4 napra 2750 g-mal 48 cm-rel. MIndketten óriási fekete hajjal, egészségesen, éretten, jól ettek, mintha időre jöttek volna.

Tévhit, hogy a baba minél nagyobb legyen! VErseny lett már ez is? Minden valamire való szakkönyv azt írja, hogy az ideális születési súly a 2500-3500 g közötti súly. TEhát valahol a világ menetét tükrözi a mostanában született sok "óriásbabus" 4000-5000 g-mal. Természetesen az ő anyukájuk sem tehet róla, mint ahogy én sem a parányi babáimról, de nem kell a gyereknek óriásnak lenni. Egy éves koráig egyébként verseny lesz a tanácsadóban is, hogy kinek nagyobb a gyereke, aztán pedig azon fognak cs..getni, hogy hogyan fogyaszd le, mert kövér.

Az egészsés a legfontosabb, ha az megvan, ne foglalkozz a súllyal. Nagyon jó egészséget, könnyű szülést kívánok!!

2010. szept. 22. 10:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!Ne izgulj,nem pontosak ezek a mérések.

Szülés elötti napon a kisfiam becsült súlya 3218 gramm volt,majd másnap megszületett 4100 grammal.Majdnem 1 kg-ot tévedtek.Legalább könnyebben megszülöd,kisfiam inditott szülés volt,kevesebb ,mint 3 óra alatt lett meg,de azt a 3 órát nem kivánom senkinek.

2010. szept. 22. 11:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt kedves utolso!En nem is azon aggodom,hogy kicsi lesz a babam,hisz konnyebb lesz megszulni,ha nem lesz 5 kg :).Csak a tegnap a doki az uh-n azt mondta,hogy hat nem lesz egy nagy baba,es lehet en vagyok tul erzekeny,de nem esett jol,amit mondott.A lenyeg szerintem is,hogy egeszseges legyen.Egyik baratnom pl.900 grammal szuletett,es hat egyaltalan nem kis darab :).Csak meg akartam gyozodni rola,hogy nem az en manocskam az egyetlen "kis baba"a vilagon.Meg egyszer koszi mindenkinek :)
2010. szept. 22. 11:42
 16/16 A kérdező kommentje:
vagyis 10:16-os :))
2010. szept. 22. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!