Nagyon kicsi a babam, ha 37. hetesen 2400 gramm? BPD:92 FL:64, milyenek ezek az ertekek?
Szerintem nincs baj a méretekkel! Nem szabad ezekre a mérésekre annyira adni, főleg a súlybecslésre. Itt már úgyis akkora a babád, amilyen géneket örökölt tőletek.
Én a másik véglet vagyok, mert 32 hetesen BdP 89,5mm, FL: 62,9mm, és 2500grammot mondott a doki. Én meg ezt nem akarom elhinni..
Hat az tenyleg nem kicsi :).Annyi mindennel el tudjak szomoritani a kismamakat 1-1 vizsgalaton.Anyaink,nagyanyaink idejeben nem volt ennyi uh.meg 4D,megis itt vagyunk :).
Ugy szulnek mar,hogy megnyugodjak,hogy lassam,minden rendben!
Szia!
Ne aggódj! Gondolj arra ha a többi eredmény jó a súlya kisebb is valamivel akkor könnyebb lesz megszűlni. Mi 2950 g-al születtünk, de mindent hamarabb csinál mint a kortársai nagyon eleven és egészséges. Nem a súlytól függ hogy egészséges-e. ha pedig egészséges akkor megnő ezen a világon!! :-)
Kitartás
Szia! Nekem a 36. héten a következőket mérték:
BPD: 88 mm súly 2400 g a lepényem 2. fokban volt érett.
A 38. héten született meg a kisfiam 2850 grammal és 48 cm-el, makk egészségesen!Szerintem nem kicsi!Nem lesz 5 kilós babád,könnyebb lesz megszülni.
Könnyű szülést és boldog babázást!
Szia!
Nekem 38 hetesen a becsült súlya 3287 gr volt! A BPD: 95mm, a Fl:74mm. Engem meg pont azzal riogattak,h első baba,és lesz vagy 5 kilós!!!!!
41.héten született,császárral, 4050 grammal,és 54 centivel.Teljesen egészségesen.
Könnyű szülést.
Üdv :)
Bocs, hogy csak ilyen adatot tudok, de nem emlékszem többre.
36 hetesen a becsült súlya (a doki mondta így talán)3500g volt kiírt időre született meg Fiú és 4250g 54 cm :)már mindjárt 7 éves egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!