Ezt a nyílás okozhatta/okozhatja?
Figyelt kérdés
Néha néha a hüvelyemnél nyomó, szúró, nem tudom milyen érzést érzek. Ezt okozhatta/okozhatja, hogy nyílik a méhszáj? 1 hete már kissé megrovidult a méhszáj, szűk 1 ujjnyira nyitva voltam (külső -belső méhszáj). Lehet, hogy tovább nyíltam? A nyákdugó is talán kezd távozni... mekkora a nyákdugó? a wcben már csak egy 100forintosnyi nagyságú barnás zselés valamit láttam, de maga a wc csésze "lejtős", nem tudom csúszott e le több belőle, csak ennyit láttam :))
lassan betöltött 38 hetes kismama vagyok
2022. júl. 16. 22:01
1/3 anonim válasza:
okozhatja akár, de ilyen nekem is volt, mégsem nyílt ki a méhszájam egy kicsit sem magától.
2/3 A kérdező kommentje:
értem, akkor lehet csak a baba nyomja :)
2022. júl. 16. 22:26
3/3 anonim válasza:
én is az elsővel tudok azonosulni :)
nekem is volt sok ilyenem már vagy 4-5 hete, mégis egyben vagyok és zárva :D
bár nekem nem volt nyákdugó távozás. Szóval lehet, hogy már nálad indulnak a dolgok :D irigyellek :)
-38 khm-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!