Ugye ez nem a méhszáj nyílás tünete?
Nekem is van ilyen. Úgy gondolom nekem a baba nyomja a fejével ott lennt. Elég kellemetlen érzés. A külső méhszájam van nyitva 18. héttől. Most vagyok 38 hetes.
32 hetesen másik orvos vizsgált,ő szerinte elkezdett nyílni az egész méhszájam,így egy hónapig otthon feküdtem megemelt ágyvéggel. Aztán letelt az egy hónap megint másik orvos vizsgált,aki szerint vsak a külső méhszájam van nyitva egy ujjnyira. Amivel nem kell foglalkozni második terhességnél. Ahány orvos annyi vélemény. Most két hete már nem kímélem magam. És még mindig egyben vagyunk.
Véleményem szerint azért menj el orvoshoz egy vizsgálatra nehogy baj legyen.
Lent a szeméremcsontod készülödik a szülésre!
Nekem is kb 32 hetes kortól fájt nagyon.
Doki azt mondta normális ez a fájdalom,könnyen fogok szülni.
Úgyis volt!
De menj el azért orvoshoz.,én is elmentem!
Kitartást neked!
22. hetemben vagyok, ma arra ébredtem hogy éles fájdalom az alhasamban,leginkább jobb oldalon. Minden lépés kín szenvedés volt,mintha szét akarna szakadni vagy nyílni a hasam,ülve enyhült kicsit..(azaz ha nem mozogtam nem terheltem). Dokim azonnal hívtam mivel ez annyira ‘új fájdalom’ volt. Berendelt, húgyuti fertőzés-gyulladás :( Antibiotikum + szigorú pihenés (bal oldali fekvés)
(Méhszáj ép,zárt)
Remélem kedves kérdező te nem így jártál!
Remélem a kérdezőnek semmi ilyen (sőt biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!