20 hetes kismama vagyok,tegnap megcsípett egy kullancs, férjem szerint nem is az volt,mert nem látta a lábát, kivettük,nem volt bent 24 órát.Doki annyit mondott,figyeljem, 2hét múlva tesztelhetek,ha akarok de ha nincs tünetem, nem kell. Volt vki így?
80 ezer Ft a honlap szerint (2x40 ezer a két vérvétel, és ebben benne van a vérsavó tárolása is sok évig, ha jól értettem, amit talán későbbi kullancscsípésnél tudnak használni, de erről nem beszéltünk.)
Kb. 1 héttel a csípés utánra kaptam időpontot, utána 4 héttel van a második vérvétel, ha jól emlékszem. Nekem 3 kullancsom is volt egyszerre, mákszemnél is kisebbek, és mivel a saját kertünkben szedtem őket össze, nem számítottam rá, hogy kullancsot szedhetek össze és fogalmam sincs, mennyi idő után vettem észre és szedtem ki őket. Így azért jobban aggódtam, mintha időben észreveszem. Amúgy sokat járok erdőbe, és a kullancsok többségét még mászva elkapom - ha számítok rá, hogy vadászni kell őket.
Én mindig befoltosódtam amikor elkaptam, kétszer eddigi életem során.
Először pici bőrpír volt, mintha elvakartam, megnyomtam volna, majd napról napra jobban terjedt a folt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!