Van a Honvéd kórházban 12. heti genetikai vizsgálat? Győrben hol van és mennyibe kerül a 12. heti genetikai vizsgálat?
Figyelt kérdés
Köszönök minden választ!!!2010. szept. 21. 17:32
1/3 anonim válasza:
A 12. heti genetikai uh ingyenes mindenhol, fizeti a TB.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok, rájöttem, hogy lehet, hogy a kombinált tesztre gondoltál... Na arról viszont azt biztosan tudom, hogy a Szt Imre és a Bajcsy kórházban ingyenes, lehet, hogy máshol is. Ez attól függ, köt-e az adott kórház erről együttműködési szerződést a Sejtbankkal, ők finanszírozzák a vizsgálatot, a kórház meg cserébe "reklámozza" a Sejtbank fizetős szolgáltatásait.
3/3 anonim válasza:
Szia!
A 12.heti szerintem nem a komplett, amit írtál, hanem a genetikai. Engem erről a komplettről érdekelne bővebb infó!
IGEN VAN a Honvédban, illetve a hozzá tartozó MÁV-ban a 12 hetes ingyenes genetikai vizsgálat.
Telefonszám, ahol időpontot tudsz kérni: 475-2775.
Én 24.-ére kaptam a második emeletre kell menni az Állatkerttel szemben és fél 2-ig van minden nap rendelés.
Szép napokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!