5 hetes kismamàk,hogy vagytok!Mikor mentek orvoshoz?Én a 8.hétig kivárok,gondolom ott már látható és hallható a baba.
Sziasztok, 41.válaszoló vagyok
Ma voltam dokinál, 16mm szikhólyagban 4mm embriót látott csak a doki, sajna szívhang még nincs. :(
Doki szerint később fogant, 3 hét múlva kell visszamennem, reméljük a legjobbakat.
Ne aggódj,biztosan lesz szívhang.
Ma vagy 7 hetes?
Akkor a következő ultrahangon már biztosan hallani fogod a picúrkát.
Én ma vagyok 6+1 napos,az ultrahang napjàn 7+0 napos leszek,remélem aznap már látjuk és halljuk őt.
Nem tudod Te hogy érzed magadat,de én pár napja émelygek mindentől,próbálom tesztelni mit egyek és igyak,amitől nem vagyok rosszul.
Sziasztok. 7+2vagyok ma
Kiszáradással már meg jártam a kórházat annyira hánytam. Nagyon vigyázzatok, ha nagyon hánytok és nem marad meg semmi,még a víz sem, nem szabad halogatni. Jó tanács ként írom.
Kitartást nektek.
Sajnálom kedves utolsó,még szerencse,hogy időben bementél a kórházba.
Nagyon oda kell figyelnünk magunkra,főleg ebben a hőségben.
Oh, 57-es kitartás, vigyázz magadra nagyon.
Én szerencsére még nem hánytam, csak émelygek sokat, de naponta többször keveset tudo enni, inni meg folyamatosan.
Sziasztok
En nem vagyok vidám. 5+ vagyok ami volt émelygés elmúlt és progi mellett is barnázok tegnap óta!2 vetéléssel a hátam mögött nem gondolnám ,hogy ez most igy jó lesz.hétfőn végre megyek orvoshoz.
O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!