A halványuló hcg teszt vetélést jelent?
Már lassan egy hete késik, folyamatosan csináltam hcg teszteket több félét, de a facelle (kazettás) és a predin azt vettem észre hogy elkezdett halványodni. Már egyforma volt rajtuk a két csík (délután) ma reggeli elsőből pedig mind a kettőn halványabb. Még mindig erős pozitív mind a kettő de nem egyforma a két vonal. Csináltam dm-ben kapható szürke dobozos hcg tesztet is (otthoni teszt vagy mi a neve) az viszont erősödött. Ilyenkor mi van?
Predi [link]
Facelle
Dm-es teszt
Sajnos nem lett jó vége a dolognak. A 3 pici petezsák közül egy fejlődött a 6. hétig de sajnos a 8. héten voltam csak először vizsgálaton (az után hogy 3 petezsákot láttak) majd kaptunk még 2 hetet hogy mi lesz belőle. Sajnos a 10. héten még mindig csak 6 hetes volt a mérete szívhang nélkül így 11 hetesen missed ab miatt műtöttek.
Szinte végig sejtettem és hiába mondják hogy a hcg teszt nem a hormon mérésére való azért egyértelműen látszik ha valami nincsen rendben. Szerintem nekem nem duplázódott két de még 3 naponta sem, csak lassan emelkedett és ez látszott a teszteken is. Sajnos, nem sajnos így már az elejétől kezdve készültem hogy vagy vetélés vagy missed ab lesz ezért mire a műtétre került a sor már feldolgoztam és most várom hogy újra próbálkozhassunk
Amikor azt írták hogy ez így nem tűnik jónak akkor te lázadoztál hogy ne beszéljenek hülyeséget!
Ez van! Majd legközelebb talán sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!