Ki, mit sportolt egészséges terhesség alatt?
Most 7 hetes vagyok, mióta megtudtam, kicsit leálltam a sporttal, főleg a melleim feszülése/fájása/leszakadni akarása miatt maradt ki 3 vagy 4 hét.
De nagyon aluszékony is voltam.
Plusz februárban volt az első terhességem, ami sajnos méhen kívüli volt.
Jelenleg csak gerinctornára járok, de évek óta hobbi szinten futok 5-7-10 kilométereket, illetve kettlebell órákra jártam hetente 2 alkalommal, ott 8 és 10 kilós súlyokat emelgettem, plusz lovagoltam, bicajoztam, falmászásra jártunk a férjemmel.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :)
Nekem is az energia szinttel vannak gondjaim, nyilván az a prioritás, hogy mi jól legyünk, de azért érzem, hogy valami aktívabb mozgásforma hiányzik az életemből. Majd biztosan felszívom magam, de egyelőre ismerkedem a helyzettel és tapasztalok :)
Érthető volt minden, utolsó :)
A watsu ha jól jártam utána, akkor szorosan kapcsolódik a vízhez. Az meg ugye a legtöbb várandósnak tiltó listás, mármint a közmedencézés.
Az én esetemben nem tudom még, hogy állnak a dolgok, de minden esetre köszi a tippet :)
Mindenkinek meg köszi a válaszokat, jókat mosolyogtam a szenvedéseiteken, mert sokban magamra ismertem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!