Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki, mit sportolt egészséges...

Ki, mit sportolt egészséges terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Most 7 hetes vagyok, mióta megtudtam, kicsit leálltam a sporttal, főleg a melleim feszülése/fájása/leszakadni akarása miatt maradt ki 3 vagy 4 hét.

De nagyon aluszékony is voltam.

Plusz februárban volt az első terhességem, ami sajnos méhen kívüli volt.

Jelenleg csak gerinctornára járok, de évek óta hobbi szinten futok 5-7-10 kilométereket, illetve kettlebell órákra jártam hetente 2 alkalommal, ott 8 és 10 kilós súlyokat emelgettem, plusz lovagoltam, bicajoztam, falmászásra jártunk a férjemmel.

2022. júl. 10. 21:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :)

Nekem is az energia szinttel vannak gondjaim, nyilván az a prioritás, hogy mi jól legyünk, de azért érzem, hogy valami aktívabb mozgásforma hiányzik az életemből. Majd biztosan felszívom magam, de egyelőre ismerkedem a helyzettel és tapasztalok :)

2022. júl. 11. 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
7-es vagyok, igen az energiaszint ilyenkor 0, én is megszenvedtem ezt az időszakot. Kitartást, a második trimeszter egy megváltás, én egyik napról a másikra váltottam az élőhalottból lelőhetetlen energiabombára. :D Szegény férjem azt se tudta, hogy hol van hirtelen, amikor egyik nap még csak aludni akartam, másik nap meg már a világból is kimentem volna. :D
2022. júl. 12. 08:19
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
a watsu-t lenne érdemes kipróbálnod. Akár a férjedet megkérni, hogy az ő segítségével történjen.
2022. júl. 12. 08:28
 14/17 anonim ***** válasza:
7 heted vagyok, az energia szintem nulla. Nulla. Pedig én az a fajta vagyok, aki reggel első dolga edzeni. Most onkretan a yin yoga komoly kihívás (a jóga legoasdzivabb aga, amiben semmi erő kifejtes nincs) aludnék és fekudnek egész nap. Ma meg foznom is kell és legszívesebben elsirnam magam ettől is, meg amúgy is minden is irrtal kb másfél hete. A hányinger folyamatos, bár szinte sosem hányok. Árnyéka vagyok onmagamnak. A főzés azért is gond, mert minden szag irritál.
2022. júl. 12. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Na meg írni sem tudok! Da azt hiszem kitalalhato mit akartam írni.
2022. júl. 12. 16:25
 16/17 A kérdező kommentje:

Érthető volt minden, utolsó :)

A watsu ha jól jártam utána, akkor szorosan kapcsolódik a vízhez. Az meg ugye a legtöbb várandósnak tiltó listás, mármint a közmedencézés.

Az én esetemben nem tudom még, hogy állnak a dolgok, de minden esetre köszi a tippet :)

Mindenkinek meg köszi a válaszokat, jókat mosolyogtam a szenvedéseiteken, mert sokban magamra ismertem :D

2022. júl. 13. 08:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez a watsu engem is érdekelne, de úgy látom, csak Budapesten van.
2022. júl. 13. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!