Megemeltem egy 4kg szatyrot elmehet a baba?
Figyelt kérdés
24 hetes vagyok kérlek ne nézzetek hülyének tudom, hogy sokan a gyereküket is emelgetik, de nekem első baba. Ültem az ágyon és egy 4kg szatyrot megemeltem, hogy felrakjam a mellette lévő kanapéra sajnos elfeledkeztem, hogy vigyázni kell, így picit a hasizmomat is használtam.... Lehet bajom? A baba aktív mozog rendesen a pocakban. Ha baj lenne már érezném? Ha igen micsodát? Véreznék vagy valami ilyesmi?
Biztonság kedvéért vettem be magnéziumot.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. júl. 10. 20:36
31/34 anonim válasza:
A magnézium az idegeskedésre jó, azzal semmi probléma.
De tényleg nem kéne ilyennek lenni. Ebből lesz baj, nem az emelgetéstől.
33/34 anonim válasza:
Csak egy kis jozan esz kerdezo. Lattal mar terhest gondolom szatyorral ?
34/34 anonim válasza:
Kérdező, előfordulnak rohamok is? Azért kerdezem mert én is epilepszia miatt vagyok veszélyeztetett, nekem kisrohamaim előfordulnak, én most vagyok 8 hetes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!