Megemeltem egy 4kg szatyrot elmehet a baba?
24 hetes vagyok kérlek ne nézzetek hülyének tudom, hogy sokan a gyereküket is emelgetik, de nekem első baba. Ültem az ágyon és egy 4kg szatyrot megemeltem, hogy felrakjam a mellette lévő kanapéra sajnos elfeledkeztem, hogy vigyázni kell, így picit a hasizmomat is használtam.... Lehet bajom? A baba aktív mozog rendesen a pocakban. Ha baj lenne már érezném? Ha igen micsodát? Véreznék vagy valami ilyesmi?
Biztonság kedvéért vettem be magnéziumot.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Öszintén szólva én meg AZT NEM ÉRTEM, a mai világban, amikor MINDENKINEK VAN INTERNETJE (mert ha ki tud írni ide egy kérdést, akkor VAN), miért nem tájékozódik minden nö idöben arról, hogy müködik a nöi szervezet, a terhesség mivel jár, mire kell figyelni, mivel nem érdemes foglalkozni, mert szerintem ez alap lenne!.
Személy szerint legkésöbb a terhesség diagnosztizásálásakor kötelezövé tenném minden terhes nönek, hogy részt vegyen egy alapos felvilagosító tanfolyamon, amit tényleg hozzáértö orvosok tartanak nekik. Elképesztö, hogy ennyire tájékozatlan emberek vállalnak (vagy ha nem is vállalnak, de szülnek) gyerekeket, akik ilyen kevés ismerettel rendelkezö közegben nönek fel!
És igen, én is voltam elsö terhes, de én elöre tájékozódtam, utánanéztem dolgoknak, és nem jutott eszembe ennyire értelmetlen dolgokat kérdezni.
"Ha aggódós vagyok az baj?"
IGEN, föleg, ha semmi ok sincs rá. Mert ha nem tájékozódsz és a gyerekkel szemben is ilyen leszel, öt teszed tönkre a fölösleges túlaggódással.
Kérdezni lehet, de ELÖTTE érdemes elöször utánaolvasni a neten - ugyanis az éppen erre való!
Hihetetlen mennyi állítólagos anya van aki csak kioktatni,kinevetni,lenézni és le ostobázni tudja a másikat. Pont egy aggódó kismamát.És a pontozás szerint ők adnak hasznos választ.Aki pedig kedvesen válaszolt azt lepontozzák.Ezek után még csodálkozunk rajta,hogy sok gyerek milyen stílust megenged magának egy felnőttel szemben?
Hát ezt látják,tanulják otthon.
Kedves kérdező nem lesz semmi baj.Én is aggódtam sokat.Sőt egész terhesség alatt és megvolt rá az okom.Ettől függetlenül szerencsére egészséges kislányom született aki már 2,5 éves. 🙂
Ezen felnevettem: “biztonság kedvéért vettem be magnéziumot”
Szerinted az mitől véd meg?😂🤦🏽♀️
Ne haragudj de tényleg kicsit ostobácskának tűnsz.
Hogy a rossebbe menne el a baba egy szatyor felemelésétől?
Én a felmosó vödröt emelgetem és cipelem itthon ami nehezebb a szatyrodnál. A két 4 kilós kutyámat egyszerre az ölemben viszem. A nagy szőnyeget kiviszem a terasz korlátjára.
Azért mert terhes vagy ne menjen már el az eszed.
Nekem is első baba lesz, veszélyeztetett terhes vagyok, nincs egy éve hogy endometriózis miatt műtve lettem és szétcincáltak belül.🤦🏽♀️
Könyörgöm térj észhez mert ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!