Veszélyes lehet a bevérzés, illetve leválás?
8 hetes terhes vagyok. Tegnap voltam ultrahangon. 1,4 cm a baba, a szívhangja nagyon szép. Viszont azt mondta az orvos, hogy lát egy pici leválást, de szerencsére a "jobbik" oldalon, ami még visszatapadhat, és hogy jobb lenne ha nem lenne ott, de nem jelent olyan nagy gondot. A leletre azt írta, hogy 16mm-es bevérzés. Időnként szokott lenni halvány barna folyásom. Mondta, hogy pihenjek. Mondtam, hogy csütörtökön elutazom, repülővel. Mondta, hogy szedjek Magnéziumot (MagneB6) napi 3x. Pár nap múlva jövök vissza, és utána még 1 hétig kell szednem. Tudja, hogy a férjemhez repülök. Nem mondta, hogy tilos lenne a szex, csak hogy szedjem a magnéziumot, és 3 hét múlva menjek vissza. Akkor nyugodtan lehet szeretkezni ugye? Már több mint 1 hónapja nem láttuk egymást a férjemmel. Ha tilos lenne, akkor gondolom szólt volna, ugye?
Köszönöm a segítséget
Ha el akarsz vetélni akkor nyugodtan szeretkezz.
Ne haragudj de a terhességeddel gondok vannak,nem is kicsik,nehogy már ne bírd ki szex nélkül.A dokik meg nem mondják hogy ne szeretkezz,nekem csak akkor mondta amikor rákérdeztem.De még ha azt is mondja,hogy lehet,attól még elvetélhetsz az orvosok nem jósok.
Utolsó vagyok,csak még annyit,hogy nekem egy ilyen leválás miatt ment el a babám,pedig én nem szexeltem.
Elég felelőtlen vagy.Nyugodtan pontozz le nem érdekel.
Nekem 9 hetesen volt bevérzésem,leválás szerencsére nem,de rossz helyen tapadt a méhlepényem. Engem kategorikusan eltiltottak a házasélettől,még a zárójelentésre is ráírták.
Szóval szerintem bírd ki és inkább ne kockáztass.
27 hetes km
Mi 3-an voltunk ilyen problémával egy kórházi szobában. Nekünk sem mondták, mégsem szexeltünk. Csak nekem maradt meg a baba. Nem ijesztgetni akarlak, de ez a rideg valóság.
Attól még Te szerezhetsz örömet a férjednek, ha a "bugyi rajtad marad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!