Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az NST kötelező? Mit csinálnak...

Az NST kötelező? Mit csinálnak, ha nem megyek el?

Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 17:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
20%
19, mekkora egy tahó te jó ég
2022. júl. 10. 22:55
 22/41 anonim ***** válasza:
39%
Ne foglalkozzatok ezzel az őskövülettel, mert ő 97-ben szült
2022. júl. 10. 22:57
 23/41 anonim ***** válasza:
37%
#19 ugye te elmebeteg vagy? Hogyhogy kiengedtek? Vagy megszöktél? Leszarjuk mi volt 97-ben. A gyerekedet meg sajnálom, mert 100%, hogy aki ilyeneket ír, mint te az gyagyás.
2022. júl. 10. 23:48
 24/41 anonim ***** válasza:
67%
Elhiszem, hogy fáj a lelketeknek a szóhasználat, de szerintetek ha a magzatotok élete kimúlik egy vizsgálat után, mit csinál bennetek, amíg nem lépnek közbe az orvosok?Virágzik?
2022. júl. 11. 00:05
 25/41 anonim ***** válasza:
22%
Az enyémnek ugyan nem fáj. Undorító ahogy megnyilvànulsz, de ez fájjon annak a szerencsétlen hapsinak, aki kénytelen veled tengetni az életét. Ilyeneket normális ember nem ír, ha ez a mondanivalód, azt is meg lehet fogalmazni ennél pár fokkal kulturáltabban. Itt már rég nem az NST létjogosultságáról van szó, hanem arról, ahogy ömlik belőled ez a rosszindulatú fröcsögés. Igazi antinő lehetsz.
2022. júl. 11. 00:26
 26/41 anonim ***** válasza:
59%

Elnézést, de én nem a 19. kommentelő vagyok, ha nem látnád a pipák számából.

Amúgy meg de, érezni, hogy nagyon a szívedre vetted azt az írást, ömlik a fájdalmas sértődöttség a válaszodból. Talán te is elvesztetted a babádat?

2022. júl. 11. 00:42
 27/41 anonim ***** válasza:
27%
Nem történt ilyesmi, szóval hiába személyeskedsz. Gondolom annak örülnél. Soha nem tudtam az ilyet megérteni. De mindegy. Engedjük el, ez mindig annyira lehangoló.
2022. júl. 11. 00:44
 28/41 anonim ***** válasza:
24%
És nem kell, hogy ilyesmi történjen veled ahhoz, hogy együtt tudj érezni olyannal, akivel esetleg megtörtént. Szimpla empátia, hogy úgy gondolom, hogy esetleg van akinek fájhat olvasni, hogy benne rohad a gyereke stb. Ismerek olyat, aki vesztett el késői szakaszban babát.
2022. júl. 11. 00:51
 29/41 anonim ***** válasza:
77%

"Gondolom annak örülnélGondolom annak örülnél"

Látom, az ítélkezés az azért megy...

Mégegyszer elmondom, mert látom nem sikerült felfogni: nem én írtam a 19. kommentet.

2022. júl. 11. 00:56
 30/41 anonim ***** válasza:
14%
Sikerült felfogni, hogy nem te írtad. Azt nem értem csak, hogy attól függetlenül, hogy valaki nem tartja hasznosnak az NST-t miért ír le olyat, mint a #19 kommentelő és te meg miért tartod ezt OK-nak. Szerintem elbeszèlünk egymás mellett. Meg lehet fogalmazni, hogy NST után is bármi megtörténhet a magzattal és ez igaz is. De miért kell oda a feldobja a talpát, meg ami utána jön? És szerinted ez miért van rendben?
2022. júl. 11. 01:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!