Autóbalesetem volt dec. 28-án. A nagy ijedtség okozhat szellemi problémát a babának?
Figyelt kérdés
zúzódásokkal és karcolásokkal megúsztam, de halálfélemem volt, kivittem egy telefonpóznát a kocsimmal. A babát kétszer is megnézettem, minden rendben van vele, de aggódom, hogy az a fokú ijedség, ami ért minket, mit okozhat nála. lelkileg eléggé megviselt a dolog, de ugye a babának ez már nem okozhat bajt?????
előre is köszönöm,
babóóó
2008. jan. 2. 10:55
1/3 anonim válasza:
Pro´báld magad túltenni a baleseten,sokat pihenni,beszélj a babádhoz.Biztosan nem lessz semmi gond,ha az orvos megnézte,e´s mondta,hogy monden ok.
2/3 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, ha az orvos szerint nincs semmi baj, akkor biztosan nincs. De valóban próbálj megnyugodni, mert ha Te ideges vagy és feszült, azt viszont a babád is érzi! Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Ha túlestél a lelki traumán és megint kiegyensúlyozott és boldog leszel, akkor a babóca is megnyugszik és visszaáll a normális, örömteli állapot. Az ijedtséget ő is megérezte odabent, de mivel testi sérülésed nem történt, ő pedig jól elszigetelve biztonságban van odabent, így az ő lelkinyugalma a tiédtől függ. Ne is rágódj már a történteken, annak kell örülnöd, hogy mekkora szerencsével megúsztad!!! Sokkal rosszabb is lehetett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!