Terhesség elején mitől van a barna valadék?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta van minimális barnás valadék.A terhesség kb.5.hetében járok.Még uh-on nem voltam.Nincs görcs,sem piros vérzés.Rosszat jelent?
Menjek a kórházba vagy várhatok holnapig?
Volt már így másnak is?Azóta fekszem,pihenek.
#Terhességi barnázás
2022. júl. 10. 09:39
1/9 anonim válasza:
Nőgyógyásznak szólj. Majd ő megmondja kell-e valami rá, vagy sem...
2/9 anonim válasza:
Nekem barnázásra utrogestan kúpot írt fel a doki.De én egyből hívtam ahogy észre vettem.
3/9 anonim válasza:
En egyből mentem ugyeletre, sajnos el is ment a baba
4/9 anonim válasza:
Menni kell egybol orvoshoz, progeszteron potlast kell kapnod, remelhetoleg csak ennyi a barnazas oka. De ha nem kapsz idoben akkor…
6/9 anonim válasza:
Én is progeszteront kaptam a sürgősségin, 2 napon belül meg is szűnt a barnazas. Írj majd hogy vagy!
7/9 anonim válasza:
Itt komolyan mindenki sürgősségire szaladgál 4-5 hetesen, egy darab petezsakkal, progeszteront íratni????
8/9 anonim válasza:
Nem mindenki, csak aki igyekszik mindent megtenni a babajáért.
9/9 anonim válasza:
#7 Igen, képzeld el, mert a progeszteron hiány olyan gyorsan tud vetélést okozni, hogy mire eljutna az ember UH-ra, addigra már az a petezsák sincs ott. Lehet neked mindegy, másnak nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!