Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Barna váladék jelenthet...

A Barna váladék jelenthet terhességet?

Figyelt kérdés
Lényegében nem jött meg most se és a múlt hónapba. Azt hittem megjött de csak Barnás vállasék folyik és nem tudom ezt hova tenni. Vagy mik a terhesség első jelei odalent?

2015. jan. 2. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Tesztet nem csináltál?
2015. jan. 2. 23:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeség de elsőre szeretném tudni mik a terhesség tünetei és az első ilyennél vennék tesztet vagy ami még biztosabb elmennék orvoshoz.
2015. jan. 2. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát jó: nekem a kimaradt mensi volt, semmi más. Később sem volt semmi bajom, tökéletes terhességem volt.
2015. jan. 2. 23:07
 4/6 anonim ***** válasza:
A kimaradt menses az első tünet általában. De szerintem tesztelj, terhes lehesz. Viszont a barnázás akkor nem túl jó, ha tudsz, pihenj sokat!
2015. jan. 2. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:
A barnas valadek nem velejaroja a trrhessegnek. Nekem pl sajnos a veteles kezdete volt. Normal terhessegnel nincsen se verzes sevbarnazas
2015. jan. 3. 06:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy, nem nagyon kéne barnáznod sem. Ha nem vagy az (amit pedig egy teszt simán eldönt, szerintem csinálj), és már 2. hónapja nem menstruálsz, menj orvoshoz, hormonprobléma is lehet.
2015. jan. 3. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!