Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kell aggódnom ez miatt az...

Kell aggódnom ez miatt az eredmény miatt? A nőgyógyászom antibiotikumot akar fel írni. 31+2.hét

Figyelt kérdés

Sziasztok, a fehérvérsejt számom 14.4 a CRP 8.4

Antibiotikumot sehogy sem tudom kikerülni?

A fehérvérsejt számom várandóság elött is magasabb volt az átlagosnál.

Tüneteim nincsenek hála istennek, minden rendben van velem is(ezen kívül) és a babával is.

Köszönöm ha tudtok segíteni!

2022. júl. 8. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Terhesség alatt normális a magasabb fehérvérsejtszám, ez még bőven belefér a normálisba, és a CRP sem kóros.
2022. júl. 8. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Antibiotikumot sokunknak felírtak már terhesség alatt. Van, ami szedhető nyugodtan, ezt az orvos tudja. A nem kezelt fertőzések sokkal nagyobb bajt okozhatnak, mint pár szem gyógyszer.
2022. júl. 8. 20:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségeiteket!!

Természetesen ha mindenképp kell az antibiotikum akkor be fogom szedni, mert a legfontosabb most, hogy minden rendben legyen :)

2022. júl. 8. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:
A crp 0-5ig normális, egy nagyon picit emelkedett.
2022. júl. 8. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Nekem végig 32 volt a crp-m,de alapból is magasabb,sosem derült ki,mi az oka. Így kellett az AB.de mikor már kint volt a fiam,abba is hagytam..8-asra tuti nem adnék semmit.
2022. júl. 8. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy hüvely flóra helyreállított használj. Antibiotikum kúra során elszaporodhatnak a gombák.
2022. júl. 8. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!