Szia, én 7 hetes vagyok. Hétfőn voltam ultrahangon.
2022. júl. 8. 11:43
2/14 anonim válasza:
Szia, igen, nem akartam meg menni, mert tudtam, hogy korai, de az orvos ragaszkodott hozzá, mert méhen kívüli terhesség utan vagyok.
3.2 mm embrió szabalyos petezsákban jó helyen 🥰 1-2 het és szívhang is lesz.
2022. júl. 8. 12:04
3/14 anonim válasza:
En most vagyok a hatodik hétben. A kórházban azt mondták, a nyolcadik héten menjek be. Szerettem volna hamarabb, de vegulis igazuk van, ha nincs még szivhang, úgyis vissza kellene menni két hét múlva. Nyolcadik hétben már tuti van. Első terhességem.
2022. júl. 8. 14:17
4/14 anonim válasza:
Èn is ma vagyok 6hetes,de 2hèt mùlva megyek először.Ìgy adtak időpontot.
2022. júl. 8. 14:48
5/14 anonim válasza:
Én 5+1vagyok és még nem voltam orvosnál.
2022. júl. 8. 21:30
6/14 anonim válasza:
7+1, ma voltam először a saját dokimnál, de mar 2x jartam barnazas miatt az ügyeleten, de halistennek minden rendben :)
2022. júl. 8. 21:47
7/14 anonim válasza:
Ma vagyok 6+6 hetes. Múlt héten nyaraltunk, ezért előtte voltam orvosnál, mert márciusban volt egy missed abom. Megnyugtatás miatt mentem csak. Jövő héten mentem volna először egyébként. Most ő lesz szabin, úgyhogy legközelebb 18án megyek. Akkor leszek kereken 8 hetes.
2022. júl. 10. 13:21
8/14 anonim válasza:
#7es van valami indoka, h a 8.heten is mész, ha most, 6 hetesen mentél? Vagy a missed ab miatt kell? Bocsi, csak első terhességem, államiban voltam megállapításon, és nekem legközelebb a 12 hetes vizsgálatokra kell mennem. Azért kérdem, hátha nem mondtak el nekem valamit amiről tudnom kellene.
2022. júl. 10. 17:25
9/14 anonim válasza:
Nem fogalmaztam pontosan, bocsi. 5+4 hetesen voltam először, de ha nem lett volna missed ab-om, akkor csak 7+0 vagy utána mentem volna legkorábban. Csak amiatt mentem ilyen korán, nem kell-e progeszteron pótlás esetleg. De azt mondta a doki, amíg nem indokolt (nem pecsételek), addig az embrió miatt nem hormonozna. Sokszor rettegek, hogy újra megismétlődik, de próbálom magam nyugtatni. Összegezve: ha nem lett volna előzményem, én is csak a 7. vagy a 8. héten mentem volna először, mert akkor már van szívhang és mérhető értékek. Utána pedig valóban csak a 12. hetesre kell menni legközelebb.😊
A kérdésben meg az van, hogy valaki volt-e már 5-6 hetesen uh-n. Azért válaszoltam.
2022. júl. 10. 19:23
10/14 anonim válasza:
A lényeg, ha voltál az első vizsgálaton, ahol volt szivhang és megallapitottak a terhesseg tényét, kuldtek tovább a vedonohoz, haziorvoshoz, akkor a következő vizsgálat a 12. heti. En azert megyek ismét, mert túl korán mentem, mert nyaralás előtt szerettem volna még beszélni az orvossal a hormonpotlas miatt, de csak megvastagodott nyalkaharytat látott meg a petezsák is csak sejthető. 🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!