Digitális teszten "3+"mutatott 5 nap késésnél. A Predictor teszten erősebb volt a tesztcsik a kontrollnál. Anyukám egy iker pár tagja. Esélyes hogy ikreket várok? Akinek ikrei voltak erősebb volt a teszt csík? Ma vagyok 5+1
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 07:59
1/10 anonim válasza:
Ez nem így működik. Lehetnek ikrek, de nem azért, mert nagyon erős lett a teszt csíkod. Az is lehet, hogy neked csak egyszerűen gyorsabban termelődik a hcg hormon. Pár héten belül úgyis kiderül, hogy mi a helyzet.
2/10 anonim válasza:
Nekem 0 nap késésnél is 3+-t mutatott a teszt, és a vérvételeknél is brutál számok jöttek ki hcg-re. Nem ikerterhesség volt. Lényeg, hogy a rápisilős tesztből nem lehet következtetni erre. 5 nap késésnél pedig már amúgy is illik 3+-t mutatnia egy középidős ovu után.
3/10 A kérdező kommentje:
Értem. Nem is ragaszkodom én az ikrekhez 😄 első terhességem. Elég egy baba. De ha 2 akkor is örülnék
2022. júl. 8. 08:11
4/10 anonim válasza:
Persze, és 5 kilósok lesznek, és beszélve sétálnak ki a méhedből :D
5/10 anonim válasza:
Nekem 1 nap késésnél 3+ volt, szóval ennek szerintem semmi köze hozzá :D
6/10 anonim válasza:
Előbb gondolnék arra, hogy előbb fogant.
7/10 anonim válasza:
Nekem is erősebb volt a tesztcsík a 28. napon, mint a kontroll. Egyedül van a babám. Nem jelent semmit.
8/10 anonim válasza:
A predictor amúgy is egy kifejezetten érzékeny teszt amúgy. Amikor kémiaim volt és az összes többi teszt halvany volt az akkor is erős volt :) de egyébként drukkolok, en is szeretnék ikreket (2in1 akció :D) de nálunk nincs a családba senki akinél lenne :D
9/10 anonim válasza:
Hogy vagytok azóta kérdező és a válaszolok?
10/10 A kérdező kommentje:
Jól köszi,1 baba lett.
2023. nov. 11. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!