10es predictor erős pozitiv, 20as livsane halvany? Kinek milyen tapasztalata van a Livsane tesztekkel? Erős pozitívak?
Te magag is írod, hogy az egyik 10es a másik 20as, ez okozza a különbséget, meg amúgy is kb ahány felé teszt, annyi felé erősségű vonal.
Hányadik ciklusnapon jársz? Késik már?
Szerintem ezen ne aggódj, inkabb ne is tesztelj többet, a pozitív az pozitív, kérj időpontot orvoshoz és addig is türelem :)
És boldog babavarast!
10-es teszt persze hogy erős :D A 20-asra még várhatsz mire beerősödik.
Nekem is így volt hogy várni kellett a 25-össel dehát ez normális hogy nem lesz azonnal erős a több hcg-t észlelő teszt egy nagyon korai várandósságnál ami mint tudjuk bárhogy végződhet.Nyugi szerintem és majd tesztelj 2-3 nap múlva és várd ki a végét,úgy értem hogy mit mond az orvos.
Nem érted látom.A Livsane egy jó teszt.Én is használtam.Nem a teszt a baj hanem hogy korai várandósság van :D Értsd amit ír a másik ember.
Livsane-t használd 2-3 nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!