Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma kellet volna megjönnie a...

Ma kellet volna megjönnie a tesztem erős pozitív viszont nagyon fáj a derekam. Lesugárzik a combomba. Szerintetek lehet baj? nagyon aggódom

Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 07:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Fuhh ma nekem is nagyon faj, 6 hetes vagyok. A doki szerint csak nyúlnak a szalagok. Én nem veszek be rá semmit.
2022. júl. 8. 10:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Nekem muszáj volt egy algopyrint be venni. Nem tudtam meg maradni annyira fájt. Egész éjszaka aludni sem tudtam. Remélem minden rendben lesz és tényleg csak a szalagok...
2022. júl. 8. 11:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Magnéziumot szedj.Ki tudja meddig tart és nem hiszem,hogy jó lenne minden nap fájdalomcsillapítót bevenni.Bár nekem inkább csak ha fekszek akkor fáj a derekam de a terhes vitaminom kívül csak magnéziumot veszek be. Ma tartok 6+3-nál.
2022. júl. 8. 11:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire faj menj el inkább orvoshoz, vagy akár a surgire. Nézzenek meg nem e méhen kívüli. Ha baj van legalább időben észreveszik ha nincs akkor pedig megnyugodhatsz. Mennyire magas a fajdalomküszöböd?
2022. júl. 8. 12:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Elég magas a fájdalomküszöböm. Most egy pár órája már nem érzek fájdalmat ha estére megint elő jönnek be megyek a sürgősségire.
2022. júl. 8. 12:28
 16/17 anonim ***** válasza:
23%

Nem vettem be semmit, flector tapaszt tettem rá de nem segített🤣

9 voltam

2022. júl. 8. 12:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Vigyazz magadra kedves kérdező, a legjobbakat kívánom :) nekem is sajog egyébként a derekam, nem tudom, hogy köze van e a terhességhez, vagy csak rosszul ülök, de én a mckenzi torna pár gyakorlatát csinálom (kobra, domboritas, homoritas), gyógytornász mondta, hogy óvatosan lehet, nekem segít.
2022. júl. 8. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!