Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hízott terhesség...

Ki mennyit hízott terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Ki mennyinél jár hány hetesen? Vagy teljesen mennyit hízott? Mennyire zavart/zavar terhesség alatt? Van olyan, akinek sok súly jött fel, de kevés hájjal? Pl. Én 33 hetes vagyok és 20-nál járok, de futok a terhességem alatt is és előtte is, tehát edzetten kezdtem el, senki nem hiszi el, hogy annyit híztam, valamiért nem látszik pedig 163 cm vagyok. Genetikailag semmi hasam sem volt, mindig szép feszes volt és most is, mindenhova hízok csak a hasamra nem, nincsenek striáim, nem szakad és nagyon pici háj van rajta, szülés után visszatud egy ilyen has állni akár edzés nélkül? Máshonnan oké, hogy lemegy a felesleg, de ahol alapból nincs? Ki hogy éli ezt meg? És mennyi idő után sikerült elérni a kívánt alakot?

2022. júl. 7. 22:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kb 12 kiló jött fel, kórházból hazaérve 5 plusz kg maradt. Edzett voltam és a terhesség alatt végig figyeltem arra, mennyit és mit eszek, illetve folyamatosan sétáltam, túráztam.

A hasam így, 3 hét után már egész jól lement, striáim nem voltak és szerencsére nem nyílt szét a hasizom. Császárom volt, a sebre kicsit rálóg a bőröm, de azért még nem kötényhas. Alapvetően nem volt nagy hasam a végén sem, és a fiam sem volt óriás, 2800-al született.

Sokat számít, hogy valaki vizesedik-e, az rengeteg "alattomos" plusz súlyt jelent. Amúgy azt vettem észre, hogy a sportos kismamák jobban híznak, hozzászoktak, a mozgáshoz és amikor az csökken, de a bevitt kalória nem, akkor bizony kúsznak fel a kilók. Én hízékony vagyok, nagy súlyról fogytam le pár éve, és a rutinom része, hogy figyelem a kajámat, így + a mozgás sikerült kordában tartani a kilókat. Természetesen nem fogyóztam! Csak mértéket tartottam és egészségesen étkeztem.

2022. júl. 8. 06:29
 12/20 anonim ***** válasza:
49-ről indultam, 72-vel mentem szülni. 3 hónap után 55kg vagyok edzés nélkül. Egy pici hasam van még és hatalmas melleim, de a bordáim már kilátszódnak, ha behúzom a hasam, szóval eléggé furcsán áll rajtam az a has, de remélem lemegy az is egy pár hónap alatt.
2022. júl. 8. 07:06
 13/20 anonim ***** válasza:
Túlsúlyos vagyok. Az első terhességemnél 16 kg jött fel. 6 kg ment le szülés után, de szoptatás alatt feljött még 10. Most a másodiknál 3 kilónál tartok a 37. héten.
2022. júl. 8. 07:19
 14/20 anonim ***** válasza:

A 18-ik hétben vagyok és alapból, a levegőtől is hízom.

Még egy dekát sem szedtem fel, ergo fogytam egy picit.

Félek, hogy ezután jön a java, nagyon hízékony vagyok és egyelőre el sem hiszem, hogy még nem gurulok :D

2022. júl. 8. 08:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor én nagyon rossz voltam 62-63 kg mal kezdtem 85 el mentem szülni mondjuk én az elején híztam sokat de. Utána 3 hónappal tudom hogy mar csak 71 voltam.
2022. júl. 8. 10:04
 16/20 anonim ***** válasza:
18 kilót híztam, végig sportoltam, konkrétan a kiírt napon is volt edzésem. A felszedett kilók nagy része víz lehetett, mert amikor hazajöttem a kórházból, akkor már csak plusz 4 kiló volt rajtam, 2 héttel később plusz 2. Normál alkattal kezdtem a terhességet.
2022. júl. 8. 10:22
 17/20 anonim ***** válasza:
1.terhesség gdm-mel 65-82, utána fél évvel 60 voltam. 2 terhesség (itt nem volt gdm, végig szoptattam) 60-82, 65-re fogytam vissza. 3.terhesség (szintén nem volt gdm és szoptattam), itt 65-92. 70re fogytam vissza. Igazából gőzöm sincs, mikor mitől híztam olyan sokat, az biztos, hogy sok volt benne a víz, de most vagyok 12 hetes a 4.-kel, eddig 1,5 kg-ot már híztam úgy, hogy hányok. Plusz Crohn beteg vagyok felszívodási zavarral, ami eleve a hízás ellen van. Ami vigasztal, hogy legalább ezeknek a nagyja magától megy le...
2022. júl. 8. 11:58
 18/20 anonim ***** válasza:
+24 kg, pedig szinte ugyanúgy étkeztem, és ugyanannyit mozogtam mint előtte, kivéve a végefelé .. A lányom ebből 3370 gramm volt, és 1 évembe telt, hogy lemenjen minden, és úgy nézzek ki mint előtte (nagyjából)
2022. júl. 8. 13:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Elsővel 12 kilót, másodikkal 15 kilót híztam. Mindkettő utána maradt rajtam 5-5 kiló, tehát 10 kolo feleslegem van jelenleg. 14 hónap van köztük, két terhesség között esélyem sem volt fogyni. A kicsi most 3 hónapos, indulok vissza edzeni. Gyerekek előtt sportosan vékony voltam.
2022. júl. 8. 13:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Kereken 30 hetes vagyok ma és 15 kg-nál tartok😬😂
2022. júl. 8. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!