Ki mennyit hízott terhesség alatt?
Kb 12 kiló jött fel, kórházból hazaérve 5 plusz kg maradt. Edzett voltam és a terhesség alatt végig figyeltem arra, mennyit és mit eszek, illetve folyamatosan sétáltam, túráztam.
A hasam így, 3 hét után már egész jól lement, striáim nem voltak és szerencsére nem nyílt szét a hasizom. Császárom volt, a sebre kicsit rálóg a bőröm, de azért még nem kötényhas. Alapvetően nem volt nagy hasam a végén sem, és a fiam sem volt óriás, 2800-al született.
Sokat számít, hogy valaki vizesedik-e, az rengeteg "alattomos" plusz súlyt jelent. Amúgy azt vettem észre, hogy a sportos kismamák jobban híznak, hozzászoktak, a mozgáshoz és amikor az csökken, de a bevitt kalória nem, akkor bizony kúsznak fel a kilók. Én hízékony vagyok, nagy súlyról fogytam le pár éve, és a rutinom része, hogy figyelem a kajámat, így + a mozgás sikerült kordában tartani a kilókat. Természetesen nem fogyóztam! Csak mértéket tartottam és egészségesen étkeztem.
A 18-ik hétben vagyok és alapból, a levegőtől is hízom.
Még egy dekát sem szedtem fel, ergo fogytam egy picit.
Félek, hogy ezután jön a java, nagyon hízékony vagyok és egyelőre el sem hiszem, hogy még nem gurulok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!