Az első UH hüvelyi, vagy hasi?
Figyelt kérdés
És ha hétfőn mennék (5+4h leszek hétfőn) látszódik valami?
Vagy hétfőn megyek,vagy várok Augusztus 1ig,mert az orvos nyaralni lesz. Nem akarok várni augusztusig, jó lenne tudni hogy jó helyen tapadt-e meg.
2022. júl. 7. 14:58
11/18 anonim 

válasza:

Én elsőre 6 hetesen voltam mindkét terhességnél, megállapítason, ezek hüvelyi UH-val voltak (magán dokiknál). Első terhességnél 9 hetesen mentem vissza kontrollra, másodiknál voltam 7 és 10 hetesen is, ezek mind sztk-ban, hasi UH-val.
A hüvelyi uh biztosan nem árt, max ha nagyon barbár módon vizsgálnak vele...
12/18 anonim 

válasza:

Én 8. héten voltam először, hasi volt.
13/18 anonim 

válasza:

Nekem soha nem csináltak hüvelyik, úgyhogy helyfüggő
14/18 anonim 

válasza:

Hüvelyi
Nekem kb a 8. Hètig volt hüvelyi.
Utána megpróbáltuk hasival.. nem kellett a hüvelyi, pedig mellsőfali lepény volt.
15/18 anonim 

válasza:

Nem mennék ilyen korán. Sanszosan nem igen tud semmit mondani. 8. héten mennék először. Volt, hogy mentem a 6. héten, de 8. héten már nem volt szívhang. Szóval nem voltam előrébb. Hüvelyi ultrahang lesz az első, nem árt és még nem beszélünk babáról, csak egy pár milliméteres embrióról. Neki mit ártana?
16/18 anonim 

válasza:

Nekem most kedden volt az első uh, hüvelyi, 7+6 naposan.
17/18 anonim 

válasza:

A hüvelyi UH a nevéből adódóan a hüvelyedbe felhelyezett UH eszköz. A magzat a méhedben tapadt meg (ha minden oké). Tehát az UH eszköz nem fog a gyerek közvetlen közelébe kerülni, nem fog ártani neki.
18/18 anonim 

válasza:

Igen, ahogy a 17-es mondja. A gép kb olyan mélyre megy be mint amikor a pároddal szexeltek és egészséges terhességnél az se árt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!