Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első UH hüvelyi, vagy hasi?

Az első UH hüvelyi, vagy hasi?

Figyelt kérdés

És ha hétfőn mennék (5+4h leszek hétfőn) látszódik valami?

Vagy hétfőn megyek,vagy várok Augusztus 1ig,mert az orvos nyaralni lesz. Nem akarok várni augusztusig, jó lenne tudni hogy jó helyen tapadt-e meg.

2022. júl. 7. 14:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én elsőre 6 hetesen voltam mindkét terhességnél, megállapítason, ezek hüvelyi UH-val voltak (magán dokiknál). Első terhességnél 9 hetesen mentem vissza kontrollra, másodiknál voltam 7 és 10 hetesen is, ezek mind sztk-ban, hasi UH-val.

A hüvelyi uh biztosan nem árt, max ha nagyon barbár módon vizsgálnak vele...

2022. júl. 7. 15:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Én 8. héten voltam először, hasi volt.
2022. júl. 7. 16:21
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
Nekem soha nem csináltak hüvelyik, úgyhogy helyfüggő
2022. júl. 7. 16:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Hüvelyi

Nekem kb a 8. Hètig volt hüvelyi.

Utána megpróbáltuk hasival.. nem kellett a hüvelyi, pedig mellsőfali lepény volt.

2022. júl. 7. 17:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem mennék ilyen korán. Sanszosan nem igen tud semmit mondani. 8. héten mennék először. Volt, hogy mentem a 6. héten, de 8. héten már nem volt szívhang. Szóval nem voltam előrébb. Hüvelyi ultrahang lesz az első, nem árt és még nem beszélünk babáról, csak egy pár milliméteres embrióról. Neki mit ártana?
2022. júl. 7. 17:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem most kedden volt az első uh, hüvelyi, 7+6 naposan.
2022. júl. 7. 19:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelyi UH a nevéből adódóan a hüvelyedbe felhelyezett UH eszköz. A magzat a méhedben tapadt meg (ha minden oké). Tehát az UH eszköz nem fog a gyerek közvetlen közelébe kerülni, nem fog ártani neki.
2022. júl. 7. 19:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy a 17-es mondja. A gép kb olyan mélyre megy be mint amikor a pároddal szexeltek és egészséges terhességnél az se árt. :)
2022. júl. 8. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!