Milyen folsavat szedtek? Mennyit? Hány darabos és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 21:58
1/11 anonim válasza:
Amennyit az orvos felirt, csak úgy magamtól eszembe sem jutna semmilyen gyógyszert szedni
2/11 anonim válasza:
Pluszban semmilyet. Az Elevitben elegendő folsav van, hogy megelőzze az idegcső-záródási rendellenességeket.
3/11 Victory82 válasza:
Szia!Mi már rajta vagyunk a tesón,én kb.3 hónapja szedek folsavat.Valeant a neve,3mg-os,napi 2 szemet szedek és 1000ft körül van.A kisfiamnál is azt mondta a dokim,hogy ne szedjek terhesvitamint,csak folsavat,ezért kezdtem el szedni:)Üdv.Viki.
4/11 Victory82 válasza:
Bocsi,az lemaradt,hogy 50 szem van benne!
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta az orvos, hogy szedjek vitamint és folsavat is. Mondott vagy 3 fajtát, és nem tudom, melyik lenne jobb.
2010. szept. 20. 22:10
6/11 Victory82 válasza:
Nekem a doki mondta,hogy hízásra hajlamos vagyok,szerinte.Híztam 20 kg-ot,pedig annyit sem ettem,mint előtte.Ha még szedtem volna vitamint is.Végig probléma volt a súlyom a dokinak,62-ről lettem 82.Sok gyümit,zöldséget ettem a vitamin helyett:)Különben szedtem Eurovit folsavat is,az is jó!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Holnap bemegyek a gyógyszertárba és ajánlanak valamit. Én is hízásra hajlamos vagyok, előző terhességemnél 35 kilót híztam. :(
2010. szept. 20. 22:16
8/11 anonim válasza:
Szedjél vitamint is. Vitamintól nem lehet elhízni, maximum jó étvágyat csinál. de ha megnyugtat. én végig szedtem vitamint (Elevit), 15 kilót szedtem fel, ebből 7 lement a szüléskor, szülés után 6 héttel pedig ismét a régi súlyom voltam.
A folsav amúgy csak az egyik magzatvédő vitamin. Van még három másik. Ezért lenne fontos összetett terhesvitamint szedni. Egyszerűen nem értem, hogy felelős orvos hogyan beszélheti le erről a kismamákat...
9/11 A kérdező kommentje:
Vitamint a babaprojekt életbe lépése óta szedek, Pregnavitot vettem.
2010. szept. 20. 22:18
10/11 anonim válasza:
Akkor nézd meg az összetevőit. Ha van benne tablettánként 0,8 mg folsav, akkor nem kell külön folsavat szedned, ennyi elég az idegcső-záródási rendellenesség megelőzéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!