Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor a "legpraktikusabb" a...

Mikor a "legpraktikusabb" a terhesség, szülés?

Figyelt kérdés

Nemrég kötöttünk házasságot a férjemmel. Én 26, ő 32 éves.

Még nem vagyunk anyagilag felkészülve egy babára, de elgondolkoztunk rajta, mikor lenne a legjobb betervezni a babaprojektet. Arra gondolok, milyen előnyei vagy hátrányai vannak, pl. nyáron vagy télen szülni.

Nyilván nem ezek lesznek az elsődleges szempontok, de érdekes lenne számunkra meghallgatni mások tapasztalatait ezen a téren. Köszönöm ha válaszoltok.

2022. júl. 6. 14:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
7%

Decemberben szültem, nem értem milyen nagy beruhazas kell ruhakbol??

A vastag harisnyák így is rám jottek, hosszított pulcsik, es egy vastag szőrme pulcsival megvoltam, mimdig csinosan

2022. júl. 7. 05:21
 22/33 anonim ***** válasza:
67%
21, hát én pl nem fogok télen csak harisnyát hordani :D de pl a kabátra gondol sok ember, ahogy én is, a normális kabát nem fog rádjönni. De valami járni kell
2022. júl. 7. 06:05
 23/33 anonim ***** válasza:
11%
Januárra vagyok kiírva, a nyár pont a második trimeszter időszaka. A rosszullétek lezajlottak tavasz végén-júniusban, most lesz két szuper nyári hónapom, amit ki tudok élvezni. A hőséget és alapból is rosszul viselem, nem bánom, hogy nem pocakosodom még. VISZONT! Extrém mód allergiás vagyok és a dokik csak szomorúan tudtak mosolyogni rám, gyógyszert nem tudok szedni. Ez felér egy kínzással, de még mindig jobb, mintha allergiásan kellene vajúdnom és szülnöm.
2022. júl. 7. 11:22
 24/33 anonim ***** válasza:
20%
Mi 30 éves korunkra terveztük, 28 lett belőle. 😆 10 év fogamzásgátló megszakítás nélkül és autoimmun Basedow kór és 2020 Novemberében nem jött a várt menstruációm. 🙂 Tavaly Július 13.-án pedig császárral megszületett a kislányom, most készülünk az első szülinapi partijára. ♥️ Mi sem éreztük felkészülve magunkat, de nem is lehet rá felkészülni. 2 éve voltunk még csak együtt akkor, azóta már házasok vagyunk és tökéletes kis családunk lett. Utáltam a meleget, én VIP szobában voltam, de ott is megsültem.😄
2022. júl. 8. 20:35
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Épp ezen gondolkoztam nem rég, április-júniusra tervezett szülés a legjobb, még 1 nyarat nem vagyok hajlandó végig szenvedni, 27 hetes vagyok és kegyetlen rossz így egész nyáron. Másodiknál meg próbálok időzíteni szerintem.
2022. júl. 8. 22:56
 26/33 anonim ***** válasza:
18%

Nagyobbik lányom Decemberi, jobb volt,mint a 2.babám érkezése. Májusban született idén,hát kemény

A vérzés is kellemetlen volt,a nagy melegben, az altatás kész rémálom, cicil,és sokszor azért utasítja el az evést, mert összetapadunk

Estére eszik jobban

Ugye a klimát sem kapcsolhatom be,mert még pici,8 hetes,inkább szenvedek

De jobb télen szülni(dec.jan),hiába hideg van,beöltöztettem a nagyot,ugyanugy 20-30 perc séta is volt,jókat aludt a babakocsiban,vagy a hordozóban a teraszon

Igaz a tél sem extrém hideg

Vagy összel esetleg,de ezaz én vélemény

Most csak a tapasztalataimat irtam le

2022. júl. 9. 14:27
 27/33 anonim ***** válasza:
18%
"cicil"? Az mégis mit jelent?
2022. júl. 9. 14:46
 28/33 anonim ***** válasza:
28%

Én személy szerint nem szeretem a "szopik" szót, vagyis itt nálunk inkább cicil a baba,nem szopik,mi igy használjuk

Ugy szokták mondani mi felénk, szopni csak a kis kölyök kutya szokott, meg a rossz lányok! 😊

2022. júl. 9. 14:59
 29/33 anonim ***** válasza:
37%
És a "cicizik" szó miért nem jó akár? Mert amit írtál így persze meg értem, hogy na... hülye poénok forrása is lehet akár 😅
2022. júl. 9. 15:06
 30/33 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem a cicizik is meg a cicil is szörnyű.
2022. júl. 9. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!