Mikor a "legpraktikusabb" a terhesség, szülés?
Nemrég kötöttünk házasságot a férjemmel. Én 26, ő 32 éves.
Még nem vagyunk anyagilag felkészülve egy babára, de elgondolkoztunk rajta, mikor lenne a legjobb betervezni a babaprojektet. Arra gondolok, milyen előnyei vagy hátrányai vannak, pl. nyáron vagy télen szülni.
Nyilván nem ezek lesznek az elsődleges szempontok, de érdekes lenne számunkra meghallgatni mások tapasztalatait ezen a téren. Köszönöm ha válaszoltok.
Decemberben szültem, nem értem milyen nagy beruhazas kell ruhakbol??
A vastag harisnyák így is rám jottek, hosszított pulcsik, es egy vastag szőrme pulcsival megvoltam, mimdig csinosan
Nagyobbik lányom Decemberi, jobb volt,mint a 2.babám érkezése. Májusban született idén,hát kemény
A vérzés is kellemetlen volt,a nagy melegben, az altatás kész rémálom, cicil,és sokszor azért utasítja el az evést, mert összetapadunk
Estére eszik jobban
Ugye a klimát sem kapcsolhatom be,mert még pici,8 hetes,inkább szenvedek
De jobb télen szülni(dec.jan),hiába hideg van,beöltöztettem a nagyot,ugyanugy 20-30 perc séta is volt,jókat aludt a babakocsiban,vagy a hordozóban a teraszon
Igaz a tél sem extrém hideg
Vagy összel esetleg,de ezaz én vélemény
Most csak a tapasztalataimat irtam le
Én személy szerint nem szeretem a "szopik" szót, vagyis itt nálunk inkább cicil a baba,nem szopik,mi igy használjuk
Ugy szokták mondani mi felénk, szopni csak a kis kölyök kutya szokott, meg a rossz lányok! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!