Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok. Miért van...

34 hetes vagyok. Miért van hányingerem?

Figyelt kérdés

A terhességem elejétől fogva nem volt hányingerem,nem is hánytam,most viszont már 1 hete hányingerem van,főleg esténként.Egészen feljön a torkomig ez az inger,de nem tudok hányni.Nagyon nem jó érzés.

Mitől lehet ez?Lehet valamit tenni ellene?

2008. jan. 2. 10:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok a gyomorsavad. Vagy pedig a növekedő baba nyomja a gyomrodat. Hogy mit lehetne tenned ellene? Talán próbálj meg többször enni, egyszerre kisebb adagokat. Így megkönnyíted az emésztésed. Az étel nincs annyi ideig a gyomrodban, meg ugye maga a gyomor sem nyomódik majd annyira, mert kisebb helyet foglal el. Ne egyél zsíros vagy fűszeres kajákat, azok amúgy se nagyon ajánlatosak terhesség alatt. Este egyél kis kenyeret vagy kekszet, az jól felszedi a gyomorsavat. Ha mégse múlik a tünet, beszélj a védőnőddel vagy a háziorvosoddal, mert az is lehet, hogy reflux alakult ki nálad. Vagyis valamiét nem zár rendesen a gyomorszáj és ezért áramlik a nyelőcsőbe a gyomor savas tartalma.
2008. jan. 2. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!