A kombinált teszt eredményét mennyi idő után tudtátok meg, illetve hogyan?
Megcsináltattam a kombinált tesztet, a többi aktuális vér- és vizeletvizsgálattal egyszerre a pécsi klinikán. Amikor kérdeztem, hogy mikor lesz eredmény, azt a választ kaptam, hogy "össze-vissza, ahogy sikerül".
Nagyjából mennyi idő, mire meglesz a kombinált? Csütörtökön voltam, a többi eredményem már megvan. Illetve ez is az EESZT-be fog felkerülni? Vagy hol kellene keresnem? E-mail címet nem kértek, csak telefonszámot...
Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat!
Én magánban csináltattam.
Ugye volt uh, annak ott meglett az eredménye, mondta a végén az orvos h mindent okénak lát.
Ekkor vettek vért is, az 3-4 nap múlva jött eesztbe-be. Az uh-n mért adatok meg a vérvétel eredményei alapján jött ki egy kockázati érték, az volt lényegében a leleten.
De nekem azt mondták, ha gond van, telefonon fognak hívni.
Köszönöm!
Az uh-n szerencsére nálunk is minden rendben volt, már csak a kész teszt eredményét várom, remélem hamarosan az is meglesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!