Pozitív?

Figyelt kérdés

[link]

Ez pozitív vagy csak facelle szivatás?

2022. júl. 5. 07:06
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de furcsa az a controll csík🤔

Ha nem jön meg, én 3 nap múlva csinálnék vagy egy X-epilt, vagy Clear Blue-t.

Szorítok hogy minél hamarabb sikerüljön a terhesség🤞

2022. júl. 5. 10:05
 12/39 A kérdező kommentje:

Megcsináltam a párját.

Egy tökeletesen szép negatív.

Az életbe többet nem veszek facellet!!

[link]

2022. júl. 5. 11:26
 13/39 anonim ***** válasza:
86%
Sajnálom, de én még mindig azt mondom hogy a facelle pozitív, hiszen színes a 2.csík is
2022. júl. 5. 11:37
 14/39 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is pozitív csak baromi korán teszteltél. Várj…
2022. júl. 5. 11:38
 15/39 A kérdező kommentje:

Hát lehet ,hogy most örülök a negatívnak!full beteg vagyok szerintem lázas is de dolgoznom kell. Sajnos tömöm magam lázcsillapítóval. Ezt a napot végig kell csinálnom.

Van még egy facelle reggel megcsinálom de többször volt már így hogy pozi lett és aznap,másnap negatív.

Az hogy szivat vagy épp elindult de megszakadt sose derül kí!örülök ha megjön mert akkor egy vetéléssel kevesebb.

Tudom nem kéne hamarabb tesztelni mert akkor nem csalódnék!

Nem csalódok mert remekül tudom kezelni. Inkább negatív tesztet lássak mint ,hogy még 3 napig kattogjak ,hogy mi lesz. Most tudom ,hogy hetvégén már menstruálok!

2022. júl. 5. 11:42
 16/39 anonim ***** válasza:
83%
Egyszer nekem is volt ilyesmi kinézetű facelle tesztem és nem voltam terhes de ebben 1000 biztos is voltam mert az akkori párom terméketlen volt de muszáj voltam tesztelni mert a nőgyógyász ragaszkodott hozzá. Ilyesmi lett, nem lett baba
2022. júl. 5. 11:48
 17/39 anonim ***** válasza:
21%

Nem biztos hogy menstruálni fogsz. Azzal,hogy most erősíteni próbálod magadban a negatív kimenetelt nem biztos,hogy pozitív lesz.

Elég rosszul állsz hozzá a dolgokhoz szerintem. Zavaróan rosszul.

2022. júl. 5. 11:49
 18/39 A kérdező kommentje:

Ha annyit csalódtál volna mint én hidd el te se lennél pozitív amíg egy doki meg nem erősíti a szívhangot!

Ismerem a szervezetemet és tudom ,hogy nem lesz pozitív. De reggel kiderül. Predit szerettem volna venni de sajnos az pont nem volt. Egyébként sok vélemény nincs erről a tesztről de aza kevés se túl jó🤣

Mindenkinek más jön be az is biztos.

2022. júl. 5. 11:53
 19/39 anonim ***** válasza:
62%
Jó..akkor legyél negatív. Az sokat segít :)
2022. júl. 5. 12:00
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért próbálsz negatívan hozzáállni,hogy hátha emiatt majd pozitív lesz. De ez nem így működik sajnos. Vagy van ott baba vagy nincs. Ezen nem segít a hozzáállásod.
2022. júl. 5. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!