14+1 napos kismami vagyok. Lassan fogom már érezni a babám mozgását? Vagy odébb van még? Tapasztalatok? Nálatok hogy volt? (elsö baba)
Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 10:07
1/5 anonim 

válasza:

Szia! Általában az első babamozgást 18-20 hetes kor körül érzi az anyuka. Én 18 hetesen éreztem, "kívülálló" rá egy-két hétre.
2/5 anonim 

válasza:

Még egy kicsit bírd ki. Nálam 18 hetesen jelentkezett először, s onnét le sem áll. A párom olyan 20 hetesen érezte, ha oda tette a hasamhoz a fülét, 24 hetesen már ha rátette a kezét érezte, ill. akkor már látni is lehetett hol nyomja ki magát, vagy hogy hullámzik, rúg.
3/5 anonim 

válasza:

én is az első babámat várom, elég vékony alkat vagyok (állítólag a vékonyak korábban érzik, mint aki "ki van párnázva" pocaktájékon)
16 hetes terhesen már éreztem, nagyon enyhe kis buborékozós, kapirgálásos érzés volt :) először nem is voltam benne biztos, hogy ez már a baba, de aztán egyre többször és erősebben csinálta - most meg már 26 hetesen majd kirúgja a ház oldalát, úgy rugdos :D:D:D
4/5 anonim válasza:
szia.Én nem vagyok vékony,de 15-16 hét között éreztem és naprol napra több és erősebb.Meloba már bolondnak néznek,mert nevetgélek magamban,csak annyira tetszik:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!