13 hetes kismama vagyok, a 12 hetes uh. -on a babám jobb oldali petefészkében egy 7*7mm-es cisztát találtak.3 hét mulva kell visszamennem. Bizakodhatok a felszívódásban?

szerintem is vmit félreérthettél vagy a doki mondta rosszul, nem hiszem hogy látná a 13 hetes magzat petefészkeit. Én olyat hallottam ultrahangos nővértől hogy van olyan doki aki annyira nem ért az uh-hoz hogy a lány magzatok petefészkét rendszeresen hasüregi cisztának nézi!!! szóval lehet hogy nálad is ez történt.
Ne aggódj, nem hiszem hogy maradandó lenne,.,..,

szia
nekem a babam agyaban talaltak, 4d ultrahangon, amit a nodokim megerositett, de mondta, hogy nyugi. mind a ket oldalan volt, eloszor az egyik, majd a masik is elmult.
majdnem elsirtam magam, mikor a korhazban az erre szakosodott doki nezi az uh-t, nezi, es dunnyog, majd kijelenti, hogy hat o itt egy deka cisztat sem lat.
ha nem mulik el, akkor magzatvizet vesznek, abbol allitolag tobbet tudnak meg, ezek a cisztadolgok gyakoriak, es fel szoktak szivodni.
ha a dokid azt mondja, hogy ne aggodj, akkor ne aggodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!