Ultrahang vizsgálat. Probléma ha aznap 2x megyek ultrahangra ?
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy Mennyire biztonságos a 4D ultrahang vizsgálat?
Mivel a párom még nem látta a babánkat mert ő nem jöhet be az ultrahang vizsgálatra sajnos , ezért szeretnénk 4D uh vizsgálatot nem megállapítással.
Amire kb 1.5 hete kértem időpontot és 07.04. napjára kaptam is . Viszont ugyan ezen a napon kell 18 hetes genetikai uh -ra is mennem. Amit meg tudok oldani mert más más időpontban lesz de nem probléma hogy aznap 2x is ultrahang vizsgálatra megyek? nem káros ez a babának? válaszaitokat köszönöm .
És ha a genetikai uh-t csináltatnátok magán helyen inkább?
Mi tegnap voltunk, oda beengedik apukát is, kaptunk képet, néha átkapcsolt 4D-re is, még elég alien kinézetűek voltak azon. Bár én még csak 13 hetes leszek holnap.
Babamozit a 26. hét környékétől ajánlják.
Tudom hogy akkor már inkb ajánlott . viszont én nem a kis kinézete miatt jo persze azis fontos hanem az apukája miatt és a neme miatt akartam a babamozit .
Nemtudom hogy válthatok e mert már megvan fixen az időpont és mivel alapjáraton SzTK -s uhra megyek egyszer voltunk pl magánba mert volt egy kisebb problémám és gondoltam SOS elmenni. megtettem . és az SzTK nődokinak nagyon nemtetszett. Mondván hogy ha magánba akarok járni akkor tegyem ne pedig ide és oda is . Viszont nekem a terhesség elött nem volt saját nődokim. És hiába hivogattam fel tobbet is nagy nehezen tudtak volna csak be csusztatni, volt aki egyáltalán nem mert sok a páciense jelenleg van akite pedig sokat kellett volna várni. így nem lettek volna meg biztosan a kötelezők igy maradt az SzTK . biztos ami biztos alapon . A baba mozihoz sem magán dokihoz mennék hanem egy diagnosztika központba persze magán de ahoz nem hiszem hogy az SzTK-s dokinak lenne beleszolása . Mondván ez egy "élményközpont" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!