Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérvétel előtt beadhatom a...

Vérvétel előtt beadhatom a clexanet?

Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Marmint vervetel elotti este? Mert a clexane-t este kell beadni ugyebar 6-9 ora kozott(de minden nal ugyanabban az idopontban) a vervetelek meg reggel/delelott vannak.

Szoval igen, elotte este add be nyugodtan

2022. jún. 26. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mégis honnan veszed, első, hogy este hat és kilenc közt? Nekem kellett már jópárszor clexane, de minden doki csak annyit mondott hogy mindennap ugyanabban az időpontban.

Jelenleg is épp műtét után vagyok, az elsőt délután kettőkor kaptam, ezért a többit is akkor kell.

Kérdező, szerintem nyugodtan add be, nekem ebből sose volt probléma.

2022. jún. 26. 21:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Erről még nem hallottam hogy este kellene beadni..

Reggel 7-kor szoktam mindennap, a vérvétel pedig 8:30-kor lenne.

2022. jún. 26. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Beadhatod persze.

Egyébként nekem az orvosom azt mondta, hogy mindennap ugyanabban a 3 órás sávban adjam be. Nálam ez pont este 6-9 :D de én választottam, nem ő ajánlotta, csak tudtam, hogy akkor már biztos itthon vagyok.

Így ha esetleg valami speckós vérvétel, ahol direktbe kérik, hogy ne adj be előtte gyógyszert, akkor csinálhatod max azt, hogy utána adod be 9kor.

2022. jún. 26. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Elso vagyok

Leiden homozigota vagyok, igy mindket terhessegem alatt vegig szurnom kelett clexanet, nogyogyasz es hematologus is gondozott vegig. Ha csak kura szeruen kapod akkor mindegy mikor adod be, de ha vegig kell szurnod, akkor tanacsod esti orakban 6-9 kozott, pontosan nem emlekszem ennek mi az oka, de igy volt.

2022. jún. 28. 02:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Én is terhesség miatt szúrom de nekem sem a hematologus sem a nogyogyasz nem mondta hogy esti orakban kellene, de majd azert rakerdezek mostmar :)

A vervetel elott pedig nem volt gond hogy beadtam.. ha esetleg masnal is felmerul a kerdes

2022. jún. 28. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!