Szerintetek így beadhatom magamnak?
Figyelt kérdés
Holnapután kéne mennem UH-ra hogy megnézze a nőgyógyászom hogy van e peteérésem és betudjam adni a tüszőrepesztőt viszont most beteg lett a családja és nem doglozik, nem is elérhető. Ha magamtól így beadom baj nem lehet ugye? Másik nőgyógyász messze lenne és szerintem nem is tudna ilyen gyorsan fogadni.2021. szept. 17. 11:23
2/7 A kérdező kommentje:
Már bevettem a Clostilbegytbol 3 szemet
2021. szept. 17. 11:51
4/7 anonim válasza:
Orvosi felügyelet nélkül nem terhelném a szervezetem ilyen komoly gyógyszerekkel. Akkor sem biztos, hogy beadhatod, ha a doki épp nem beteg, és meg tud vizsgálni. Ne kezdj magánakcióba
5/7 anonim válasza:
Azért annyira nem lehet fontos, hogy muszáj ebben a hónapban teherbe esni...
6/7 A kérdező kommentje:
Nem muszáj, de nem bánnám mert csak úgy telnek a hónapok és nem akarom még az esélyt se megadni neki☺️
2021. szept. 17. 15:29
7/7 anonim válasza:
Inkább elcsesznél egy havi gyógyszert feleslegesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!