13mm-es petezsák van, lehetek terhes?
Sziasztok!
23 éves vagyok, első babánk lenne.
3 pozitív teszt volt kb 3 hét alatt, most jöttünk haza az orvostól és azt mondta kb 8 hetes terhesnek kéne lennem, de csak 13mm-es petezsákot állapított meg, embriót nem látott.
Egy hét múlva kell visszamenni, akkor már látszódnia kell, ha nem akkor nem fejlődőképes az orvos szerint.
Szerintetek ez normális?
Megmaradhat a baba?
Volt valakinek hasonló?
Május 4.
Azóta érzékeny a mellem és hányinger is szokott kerülgetni.
1 hét múlva kell visszamenni, ennyit mondott.
Igen magánrendelésen voltunk!
Nem mondta, hogy látott volna szikhólyagot.
Remelem minden rendbe jön, jövő héten azért elmegyek, hátha “be tudja hozni a lemaradást” ahogy te írtad.
Majd megírom mi lett a vége.
Ennyit ír:
TVUH: Uterus rfv-ben, uterus ürében 13mm-s petezsák látható. Evidens petemellékrész és szívműködés még nem látható.
Jövőhéten kiderül!
Szorítok neked, hogy minden rendben legyen, bár nekem kicsit aggasztó, amit írsz. Azt tudod esetleg, hogy mikor volt peteérésed? Ha később, akkor viszont simán lehetnek jók ezek az értékek.
Az egyik barátnőmnek 6+1 hetesen volt ekkora a petezsák, de már volt benne szikhólyag is, majd a 7+5-ön szívhang is.
Most én is várandós vagyok (remélhetőleg) május 11 volt az utolsó menzesz, 25.-én peteérés, de dokihoz csak 10 nap múlva megyek először, pont azért, hogy ne idegesítsenek feleslegesen, ha minden jól megy, addigra lesz szívhang nálunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!